CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Scriitorul Al.Florin ene distins cu DIPLOMA DE EXCELENȚĂ de conducerea Liceului ALEXANDRU IOAN CUZA din Iași
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Scriitorul Al.Florin Țene distins cu “Diploma de Excelență” de conducerea Liceului Teoretic “Alexandru Ioan Cuza “ din Iași 
  
În cadrul unei mari manifestări culturale ce a avut loc la Năsăud în data de 17 august a.c. unde a au participat scriitori și oameni de cultură din județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Iași, scriitorul clujean Al.Florin Țene, președintele național al Ligi Scriitorilor Români, a primit ”Diploma de Excelență„,din partea conducerii prestigiosului Liceu Teoretic “Alexandru Ioan Cuza “ din Iași semn de prețuire pentru o viață dedicată culturii române și “pentru implicarea deosebită în dezvoltarea unui parteneriat intercultural între Liga Scriitorilor Români și Liceul Teoretic “ Alexandru Ioan Cuza” Iași în vederea stimulării creativității, a dragostei față de artă și literatură în rândul elevilor școlii, fiind un reper autentic de călăuzitor pe calea receptării frumosului din mediul cultural condemporan”. Diploma este semnată de directoarea liceului profesoara Ariadna-Cristina Maximiuc, care în cuvântarea sa a subliniat:”Scriitorul Al.Florin Țene este un exemplu de viață dăruită culturii române și promovarea acesteia în rândul mediului școlar, împreună cu familia sa de scriitori, fiind un exemplu de urmat pentru tânăra generație.Iar acum la vârsta de 75 de ani, împliniți în vara acestui an, corpul didactic din Iași și elevii noștri îi aduc o profundă recunoștiință pentru întreaga sa activitate depusă pe altarul culturii române, alături de aprecierea noastră față de opera sa literară, constând în zeci de cărți de poezii, romane, eseuri și critică literară.“ 
  
Prof.Dorina Sfetcu 
  
Referinţă Bibliografică:
Scriitorul Al.Florin ene distins cu DIPLOMA DE EXCELENȚĂ de conducerea Liceului ALEXANDRU IOAN CUZA din Iași / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2424, Anul VII, 20 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!