CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Scriitorul Al.Florin Țene a fost făcut de către JaponiaCavalerul florii de cireș
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Scriitorul Al.Florin Țene a fost făcut de către Japonia “Cavalerul florii de cireș “ 
  
Datorită întregii sale opere și activității în cadul Ligii Scriitorilor, dar mai ales pentru stimularea relațiilor culturale dintre Japonia și România, poetul Al.Florin Țene, președintele național al Ligii Scriitorilor, și membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, a primit din partea organizației Internaționale Contest”Art&Life“din Japonia titlul “Cavalerul florii de cireș”, secțiunea poezie,(Knigt of the cherry blossom, section poetry ). Trebuie să remarcăm că de-alungul anilor Al.Florin Țene și Titina Nica Țene au donat pentru unele biblioteci din Japonia cărți de-ale lor traduse în limba engleză. 
  
Victor Roșianu 
  
Referinţă Bibliografică:
Scriitorul Al.Florin Țene a fost făcut de către JaponiaCavalerul florii de cireș / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2379, Anul VII, 06 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!