CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Relatare >  

La cenaclul RADU STANCA
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La cenaclul “ Radu Stanca“ 
  
Medalionul literar ”Mărțișor pentru o personalitate femenină- acad.prof.univ.dr.Ștefania Kory Calomfirescu” 
  
Recenta ședință a Cenaclului literar “ Radu Stanca“ , (ce a avut loc în data de 8 martie de Ziua Internațională a Femeii), din cadrul Centrului multifuncțional de servicii integrate pentru vârstnici nr.2 din Cluj-Napoca (coordinator Ligia Bocse), patronat de Liga Scriitorilor Români, a fost deschisă de scriitorul Al.Florin Țene, președintele național al Ligii Scriitorilor și al cenaclului mai sus amintit, care a anunțat ordinea de zi. 
  
În cadrul medalionului literar” Mărțișor pentru o personalitate feminină- Ștefania Kory Calomfirescu“ a vorbit Al.Florin Țene care după discursul său a înmânat “Trofeul GIB MIHĂESCU”, din partea Ligii Scriitorilor Români, semn de prețuire pentru întreaga activitate profesională și scriitoricească a acad. prof.univ.dr.Ștefania Kory Calomfirescu. În continuare profesoara Antonia Bodea, critic literar, directoarea editurii “ Ecou Transilvan“Nadia Fărcaș și prof.Vasile Sfârlea au vorbit despre cărțile, viața și activitatea doamnei doctor pusă în slujba sănătății omului și a promovării științei medicale, inclusiv a personalităților din acest domeniu. 
  
În a doua parte a ședinței, Al.Florin Țene a citit un ciclul de poezii, intitulat “ Mama, fiord al apelor liniștite“, iar Gheorghe Șoptirean,Titina Nica Țene, Vasile Sfârlea, Ioan Nemeș, Nicolae Pătrașcu și Ligia Bocșe au citit din creațiile lor dedicate femeii și anotimpului primăverii. 
  
Viitoarea ședință va avea loc miercuri, 5 aprilie, orele 11, având ca temă viața și opera lui Bogdan Petriceicu Hașdeu. 
  
Al.Florin Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
La cenaclul RADU STANCA / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2259, Anul VII, 08 martie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!