CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Concurs organizat de revista DOR DE DOR
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ÎN ATENŢIA CREATORILOR DE LITERATURĂ! ÎNCEPÂND DE PE DATA DE 14 IANUARIE 2016, PUTEŢI TRIMITE PE  
ori  
lucrările dumneavoastră conform regulamentului ataşat.  
 
REVISTA LITERARĂ ,,DOR de DOR,, înfiinţată în urmă cu 12 ani şi condusă de scriitorul Marin Toma, organizează anul acesta: Concursul Naţional de poezie ,, Dor de Dor" pe data de 14 august în frumosul complex turistic ,, Elisa" judeţul Călăraşi, proprietate a domnului Petre Dinei împreună cu Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Tradiţiilor Naţionale CĂLĂRAŞI, Concursul Naţional de Poezie clasică (şi pentru copii), Proză, Proză satirică, Teatru, Reportaj literar, Eseu, Epigramă, Pictură, Fotografie artistică, cu temă la alegere.  
 
Lucrările se vor trimite pe adresa de e-mail: marintoma@gmail.com până la data de 10 IULIE 2016.  
După această dată lucrările nu se vor mai trimite comisiei de jurizare.  
 
La acest concurs pot participa creatori din întreaga ţară, indiferent de vârstă, membrii şi nemembrii ai unor uniuni de creaţie, membrii ai Uniunii Scriitorilor și ai Ligi Scriitorilor Români din ţară şi scriitorii din diaspora, membrii şi ne membrii ai Uniunii Scriitorilor și ai Ligi Scriitorilor Români. Comisia de jurizare formată din critici literari şi de artă, poeţi, scriitori, artişti de imagine, va acorda pentru fiecare secţiune câte trei premii dotate cu  
 
Diploma “PEŞTIŞORUL de AUR,, premiul I, II şi III şi menţiunile I, II şi III.  
 
Premiile constau în diplome, bani (dacă se vor găsi sponsorizări) şi publicarea în revista ,,Dor de Dor” din luna august, septembrie şi octombrie. Concurenţii vor trimite 5 poezii, dintre care una dedicată poetului naţional MIHAI EMINESCU (poate fi odă, baladă, glossă, doină), 5 epigrame, o proză scurtă (poate fi şi satirică de maximum 12 pagini), o piesă de teatru, scrisă tot pe maximum 12 pagini.  
Ambele pot fi în WORD- FONT Arial 11 sau TIMES NEW ROMAN 12. P.S.  
Pictorii vor trimite un singur tablou reprezentativ.  
Aceste lucrări (tablouri) ,vor fi expediate până la data de 10 iulie 2016 pe adresa:  
Toma Marin  
Strada Albatros Nr. 1  
localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi  
cod 917055  
 
Tablourile vor fi înrămate cu rame uşoare.  
Relaţii la telefon:  
0231- 580293 (pină în 30 martie 2016) si  
0242-643-722 dupa 30 martie 2016, şi  
mobil 0787-658-808 (Marin Toma şi Doina Săbădeanu ).  
 
Rezultatele concursului se vor publica în presa locală şi în revista ,,Dor de Dor” după data de 10 iulie 2016.  
Faza finală a concursului va avea loc pe data de 14 august, ora 13 la Complexul turistic ,,Elisa” judeţul Călăraşi.  
Eventualele modificări de program vor fi comunicate din timp concurenţilor. Din dorinţa noastră de a menţine vie flacăra culturii naţionale, în limita timpului şi a mijloacelor de informare, vă rugăm colegial să ne faceţi public acest regulament cadru al concursului. Vă mulţumim şi aşteptăm confirmarea primirii acestui regulament şi participarea dumneavoastră. Marin Toma şi Doina Săbădeanu Notă: Revista literară “Dor de Dor,, este organizatoarea celei de a Xll-a EDIŢIE a Concursului Naţional de Poezie ,,Dor de Dor”. Peştişorul de aur P.S .Pentru a ajunge la complexul turistic”Elisa,, din orice direcţie,oraş, cătun se ajunge mai intâi în Bucureşti iar de aici, se iese pe şoseaua veche ce duce spre Mare (DN3A).  
Rulând 38 de km cu masina, sau microbuze ce circula din oră în oră din Bucureşti-Obor.  
O maşină special pusă la dispoziţia premianţilor va aştepta la intersecţia şoselei ce iese din localitatea Belciugatele cu şoseua DN3A pe parbrizul căreia scrie: PENTRU CONCURSUL „DORde DOR”.  
Pană atunci relatii de la ora 10-22 in fiecare zi.  
 
Referinţă Bibliografică:
Concurs organizat de revista DOR DE DOR / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1842, Anul VI, 16 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!