CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  

Teroriștii secui trebuie neutralizați, articol de Dr. Ionuț ȚENE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Teroriștii secui trebuie neutralizați și radicalii maghiari scoși în afara legii  
 
Ani de zile un grup de jurnaliști români, singulari și marginalizați, a tras de repetate ori semnale de alarmă privind organizațiile radicale și extremiste maghiare din așa-zisul ținut secuiesc și nu numai. Că jurnaliștii s-au numit Dan Tanasa, George Bara, Victor și George Roncea, Mihai Tociu, Mariana Cristescu sau Dorin Suciu, cu toții au demascat punctual în investigații exhaustive mecanismele radicalismului maghiar al cărui singur scop este autonomia și dezmembrarea României. S-au scris sute de articole despre HVIM, Garda Maghiară și despre taberele paramilitare maghiare din Munții Ciucului, unde teroriștii secui se antrenau cu Kalasnicov-ul în mână pentru demararea luptei armate împotriva statului român în vederea implementării autonomiei maghiare și ruperea Transilvaniei de România. Câțiva jurnaliști români au demascat cu curaj acțiunile teroriste ale radicalilor maghiari din Peru sau Croația cu riscul de a fi asasinați, în timp ce autoritățile statului român, partidele politice și SRI nu au mișcat un deget pentru demantelarea acțiunilor anti-românești și anti-statale ale aventurierilor unguri plătiți de Budapesta. Președinția, Guvernul, Parlamentul pentru a-și face jocurile politice de majoritate guvernamentală în concubinaj letal cu UDMR, această formațiune care permanent a acoperit terorismul antiromânesc al radicalilor unguri, au ignorat vocile lucide ale câtorva publicații electronice românești. De ani de zile, unii jurnaliști menționați au fost amenințați cu bătaia sau cu moartea, iar mașinile personale devastate noaptea, fără ca presa mainstream complice cu radicalii maghiari să publice un singur rând despre acestea, iar ofițerii DIICOT sau SRI le râdeau în nas curajoșilor ziariști români. Presa mainstream și televiziunile generaliste de știri au acoperit și protejat întotdeauna radicalismul maghiar, pentru că banii de publicitate veneau dinspre consilii de administrație ocupate de lideri UDMR.  
 
Acum a căzut ca o bombă, pentru mulți români, comunicatul DIICOT în colaborare cu SRI că radicalii maghiari din ”Mișcarea de Tineret 64 de Comitate” plănuiau să-i arunce în aer pe românii care participau la cea mai mare paradă de 1 Decembrie – Ziua Națională a României în orașul Târgu Secuiesc. De fapt de 1 Decembrie 2015 s-a întâmplat ceea ce presa naționalistă anunță de multă vreme: radicalizarea organizațiilor extremiste maghiare în vederea începerii luptei armate împotriva statului național unitar român și proclamarea autonomiei ținutului secuiesc, în contextul geopolitic favorabil, cu o Rusie revanșardă, o U.E. zdorbită de valul de imigranți și terorismul musulman și cu o SUA care nu înțelege sau nu vrea să înțeleagă ce se întâmplă în estul european. Nu întâmplător teroriștii secui au ales să arunce în aer români nevinovați la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc.Anul acesta, datorită acțiunii patriotului român Mihai Tîrnoveanu în campania ”Români pentru Români”, care a chemat pe toți naționaliștii din țară să vină la Târgu Secuiesc să mărșăluiască și să doneze steaguri tricolore românești, au răspuns apelului numeroși jurnaliști și activiști români. La Târgu Secuiesc a venit de la București activistul civic Mihai Tociu în fruntea unei delegații de români îmbrăcați în costume populare, cu Tricolorul în mână. Acești patrioți români care veniseră la cea mai mare paradă de 1 Decembrie – Ziua Națională a României erau ținta teroriștilor secui de la HVIM, ei trebuiau să fie aruncați în aer și să ardă de vii dacă atentatul cu bombă ar fi reușit. De data aceasta DIICOT și SRI au intervenit, ar fi fost un dezastru moral pentru România dacă ignorau atacul cu bombă al teroriștilor secui, lucru care ar fi dus la complicații geopolitice în Europa de est, un pretext ca Rusia să revină în zonă. De asemenea, tot la în Harghita și Covasna, membrii Partidului Noua Dreaptă au fost singurii din România care au avut curaj, ca și românii de la Târgu Secuiesc, să organizeze un marș de Ziua Națională la Sfântu Gheorghe pentru românii din oraș supuși la o politică de deznaționalizare de către UDMR, PCM și CNS. În timp ce Klaus Iohannis a transformat Ziua Națională în zi de doliu pentru Colectiv, iar primarii marilor orașe au interzis focurile de artificii, câțiva patrioți români nu s-au speriat și au organizat parade de Ziua Națională în zona zero a românismului: Târgu Secuiesc și Sfântu Gheorghe. Pentru curajul lor de a ieși din sfera de înmormântare prezidențială a Zilei Naționale, românii trebuiau să fie ”răsplătiți” cu o bombă de către teroriștii secui. Aici trebuie să felicităm SRI, care nu a mai ascultat conducerea iresponsabilă și subordonată a țării intereselor străine și acționat pentru salvarea de vieți românești.Dacă bomba lui Beke Istvan exploda la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc ar fi murit circa 60 de români, conform analiștilor.  
 
Zilele acestea deputatul Bogdan Diaconu, liderul PRU va depune în parlament o lege care să interzică HVIM și alte organizații radicale ungurești. El trebuie susținut în demersul său parlamentar. Consider că vom asista de acum încolo, după atentatul terorist secuiesc dejucat de SRI la o resurecție a patrioților români care vor mătura de pe scena politică pe toți cei care luptă împotriva Constituției și a statului național unitar român. Recția românilor va fi viguroasă și va duce la consolidarea României, care va ieși treptat din sfera ipocriziei politice anti-naționale din conducerea țării, alimentată subsidiar de către UDMR.Vom recâștiga România noastră, în curând…  
 
Dr.Ionuț Țene  
 
Referinţă Bibliografică:
Teroriștii secui trebuie neutralizați, articol de Dr. Ionuț ȚENE / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1798, Anul V, 03 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!