CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Se deschide stagiunea cenaclurilor literare la Liga Scriitorilor
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Se deschide stagiunea cenaclurilor literare patronate de Liga Scriitorilor Români 
  
După două luni de odihnă activă, în care membrii Ligii Scriitorilor au organizat activități culturale în diferite zone ale țării, ce au avut un impact la nivel național, în cadrul Filialei Cluj-Napoca a acestei organizații profesionale (președinte Iulian Patca ), se deschide stagiunea cenaclurilor literare “Radu Stanca “, în data de miercuri, 9 septembrie, ora 11, și “Artur Silvestri “, în data de joi, 24 septembrie, orele 17. 
  
Ședințele cenaclului “Radu Stanca “(președinte Al.Florin Țene ,) vor avea loc în noul și modernul sediu al “Centrului multifuncțional de servicii sociale integrate pentru personae vârstnice nr.2 “(coordonator Maria Bobină ), din str.Decebal nr.21. În prima ședință se va discuta viața și opera scriitorului Gib I. Mihăescu. Despre autorul romanului “Rusoaica “ vor vorbi prof.Vasile Sfârlea și Al.Florin Țene, președintele național al Ligii Scriitorilor Români. În continuare va avea loc medalionul literar “Toamna visurilor noastre “, în cadrul căruia membri cenaclului vor citi din creațiile lor.După care vor urma discuții. 
  
În cadrul ședinței Cenaclului “Artur Silvestri“, (președinte prof.Antonia Bodea), va fi lansat noul număr al revistei “Agora Literară “. Despre numărul 27 al revistei va vorbi Iulian Patca, redactorul șef al publicației. În continuare se lansează noul roman “Răzbunarea gemenelor “, de Al.Florin Țene, apărut la Editura NICO, din Târgu Mureș, în care cititorul descoperă descrierea răului și a crimei ridicate la nivelul politicii de stat. Romanul oglindește lupta unui tânăr intelectual din România profundă, și destinul acestuia, care a luptat, neștiut de nimeni, împotriva ciumei roșii. Vor vorbi, despre cel de-al șaptelea roman din ciclul romanesc “Insula viscolului “, prof.Antonia Bodea, Voichița Pălăcean Vereș, Raveca Vlașin, Maria Pleș, Iulian Patca și Gavril Moisa. 
  
Invităm iubitorii de cultură să participle la ședințele cenaclurilor noastre. Vă așteptăm cu drag. 
  
Titina Nica Țene 
  
Referinţă Bibliografică:
Se deschide stagiunea cenaclurilor literare la Liga Scriitorilor / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1708, Anul V, 04 septembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!