CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Întâlnire cu scriitoarea TITINA NICA ŢENE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În cadrul “Zilelor Bibliotecilor de Cartier “  
 
Întâlnire cu scriitoarea Titina Nica Ţene  
 
La invitaţia Biblioteci Judeţene “Octavian Goga “, Filiala din cartierul Zorilor, şi în organizarea Editurii “Ecou Tramsilvan “, luni, 29 septembrie, a avut loc la Secţia Copii, întâlnirea micilor cititori din clasa a 2-a( învăţătoare Dana Creţ), de la Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu “ cu scriitoarea Titina Nica Ţene.  
 
Întâlnirea a fost deschisă de Tatiana Costiuc, şef serviciu Relaţii cu publicul din cadrul Bibliotecii Judeţene care a prezentat invitaţii, făcând o scurtă informare despre activitatea cu cartea în cadrul micilor cititori.  
 
A urmat cuvântarea directoarei Editurii “Ecou Transilvan “, Nadia Fărcaş, care a prezentat pe autoarea Titina Nica Ţene şi cartea sa ”Întâmplări hazlii cu o nepoţică povestite de bunică “, după care elevii Măruţan Rareş, Munteanu Rebeca şi Brăjan Sergiu au citit povestiri din cartea autoarei.  
 
În continuare Titina Nica Ţene a relatat întâmplări din copilăria sa, apoi a citind o povestire din carte, bine recepţionată de micii cititori. Iar scriitorul Al.Florin Ţene a povestit despre drumul cărţii de la autor, la editor şi apoi la cititori.  
 
În încheiere autoarea a acordat autografe pe cărţile sale.  
 
Al.Florin Ţene  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Întâlnire cu scriitoarea TITINA NICA ŢENE / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1368, Anul IV, 29 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!