CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

Întoarcerea acasă a Poetului
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Întoarcerea acasă a Poetului 
  
Una din bucuriile Poetului este aceea ca întreaga comunitate, unde s-a bucurat de razele solare ale copilăriei, să-l omagieze şi să-i recunoască talentul înveşnicit în cărţile publicate. 
  
Un astfel de sentiment i-a încercat pe poetii Sandu Cătinean şi Alexandru Blaga, când în cadrul “Zilelor comunei Bonţida”, la Castelul Banffy, duminică, 28 septembrie unde şi-au lansat cărţile: Sandu Cătinean ”Amurg pe un braţ de fân “,”Uliţa cu trandafiri “şi “Destinul amurgului “, Alexandru Blaga , cu volumul ”Lacrimi de iubire”, toate editate de Editura “Ecou Transilvan”. La acest amplu eveniment cultural a participat un numeros public, împreună cu primarul comunei, domnul Cărhaţ Aurel Emil.  
  
Alături de poeţi s-au aflat scriitorii, membrii Ligii Scriitorilor: Vasile B.Gădălin, Alin Cucuruzan, Antonia Bodea, Titina Nica Ţene, Ovidiu Vasile, Romulus Moldovan şi Al.Florin Ţene etc. 
  
Despre cărţile celor doi poeţi au vorbit: Ioan Astaluş, Antonia Bodea, editoarea Nadia Fărcaş,(Editura Ecou Transilvan), Jeni Voina, Mariana Moga, Rodica Miloşi, Al.Florin Ţene, preşedintele naţional al Ligii Scriitorilor, actorul Dorel Vişan şi primarul Cărhaţ Aurel Emil. 
  
Cu această ocazie Al.Florin Ţene a înmânat DIPLOMA DE EXCELENŢĂ din Partea Ligii Scriitorilor poetului Sandu Cătinean din Bonţida. 
  
Manifestarea s-a încheiat cu acordarea de autografe de către autori. 
  
Al.Florin Ţene 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Întoarcerea acasă a Poetului / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1367, Anul IV, 28 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!