CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Editura NAPOCA NOVA- Comunicat de presă
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
EDITURA NAPOCA NOVA – COMUNICAT DE PRESĂ 
  
Editura Napoca Nova anunţă colaboratorii că a început redactarea celei de a patra antologii literar-artistice Napoca Nova. 
  
Volumul, închinat toamnei, va vedea lumina tiparului la sfârşitul lunii septembrie. Aşteptăm materialele Dvs. pe adresa redacţiei (editura@napocanova.ro; office@napocanova.ro) până în data de 22 august. 
  
Secţiunile antologiei sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigramă/divertisment. 
  
Autorii vor expedia în format electronic materialele în format Word, font Times New Roman 12, într-un singur document, maximum 10 pagini A4, scrise cu diacritice, distanţa dintre rânduri 2.  
  
Colaboratorii selectaţi pentru includerea în volum sunt rugaţi să facă precomandă pentru 3 exemplare. Vă solicităm ca, împreună cu ataşamentul conţinând textele de publicat, să ne comunicaţi adresa la care doriţi să vă fie expediate cărţile. 
  
Editura Napoca Nova nu percepe taxe în avans. Autorii vor achita exclusiv cheltuielile aferente tiparului şi taxele poştale (acolo unde este cazul), căzând în sarcina editurii toate sumele aferente muncii de redactare, corectură şi pregătire de tipar a lucrării. Preţul pe exemplar variază, în funcţie de numărul de pagini al cărţii. De exemplu, pachetul pentru autori cu cele 3 exemplare ale antologiei „Mierle într-un lan cu maciˮ (584 p.) a costat 60 lei, iar „Muguri, ierburi şi petaleˮ (476 p.), 50 lei. Cărţile vor fi expediate cu Poşta Română ori cu un curier rapid (la cerere), în colete cu plata ramburs. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Editura NAPOCA NOVA- Comunicat de presă / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1309, Anul IV, 01 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!