CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Constiinta >  
Autor: Adrian Lițu         Ediţia nr. 3923 din 27 septembrie 2021        Toate Articolele Autorului

DUMNEZEU MĂ VREA UMIL ???!!!...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Doamne, atunci când gândurile îmi sunt către Tine, îmi înalț fruntea către cer. Dincolo de frunte sunt gânduri de recunoștință pentru viața ce mi-ai dat-o cu bucurii, necazuri și durere. Bucuriile sunt cele mai multe, sunt fără de număr pentru că m-ai învățat să le găsesc la tot pasul iar durerile sunt cele mai adânci.  
  
Uneori am fruntea plecată și dincolo de ea sunt păreri de rău pentru ceea ce nu am făcut bine, câteodată este și durere ce răzbate din suflet dar întodeauna îmi doresc să ridic fruntea către Tine.  
  
Nu pot, nu pot Doamne să-mi plec fruntea la pământ într-atât încât să-mi ridic fundul către tine arătându-ți cât de mult mă căiesc pentru cele ce am greșit.  
  
Iartă-mă Doamne sau pedepsește-mă după cum crezi Tu de cuviință!  
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
DUMNEZEU MĂ VREA UMIL ???!!!... / Adrian Lițu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3923, Anul XI, 27 septembrie 2021.

Drepturi de Autor: Copyright © 2021 Adrian Lițu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Adrian Lițu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!