CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Beletristica >  
Autor: Adrian Lițu         Ediţia nr. 2020 din 12 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

RAM PA PA PAM...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Oricât de interesat aș fi de documentarul ce mi se desfășoară în fața ochilor, ecranul televizorului mă obosește. Trag de ochi cu disperare, nu de alta dar curînd, curând urmează ,,felia,, de publicitate, între noi fie vorba, dacă pui cap la cap toate aceste felii ar ieși cât un întreg… Nu asta mă deranjează ci cu totul altceva. Pot adormi înainte de calupul de publicitate și la vârsta care o am m-aș expune atacurilor decibelilor amplificați cu scopul de a-ți înșuruba în creier conținutul reclamelor. Nimeni, dar nimeni d-le nu bagă de seamă și nu protestează că nu numai vârstnicii dar și copiii sunt expuși la o incipientă boală de inimă cât și la eventuale boli de nervi. Voi, cei vârstnici, nu ați băgat de seamă nervozitatea crescută a copiilor?!...  
 
,,Pauza,, publicitară m-a prins pregătit. Butonez repede căutând un post care să nu mă tortureze cu reclame și decibeli amplificați. Am dat de unul care promovează noile valori ale societății capitaliste multilateral dezvoltate. Efectul emisiunii asupra mea este neașteptat... În minte îmi răsună fragmente dintr-un căntec, la modă, așa cum le percepe, fonetic, auzul meu avariat de decibelii reclamelor:  
 
ram pa pa pam, ram pa pa pam...  
 
o mama, mama...  
 
pulicica, pulicica…  
 
cremenal, cremenal….  
 
ram pa pa pam, ram pa pa pam...  
 
Referinţă Bibliografică:
RAM PA PA PAM... / Adrian Lițu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2020, Anul VI, 12 iulie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Adrian Lițu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Adrian Lițu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!