CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Confluenţe Româneşti         Ediţia nr. 829 din 08 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

 Regulamentul Concursului Literar
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Autorul anuntului: Laurentiu Selegian  

Organizator:  

„Unity in Values" Association(Organizaţie neguvernamentală constituită în anul 2011 cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul „Tineret în acţiune" în cadrul Proiectului „InterViu")  

Obiectivele concursului sunt: Stimularea creativităţii; identificarea şi încurajarea elevilor cu aptitudini literare; promovarea elevilor talentaţi prin publicarea lucrărilor; susţinerea exprimării religioase a tinerilor din Romania.  

DISPOZIŢII:  

- Concursul se adresează elevilor de gimnaziu şi liceu din Romania şi este inspirat de culegerea cu acelaşi nume a cunoscutului gânditor francez René Guitton;  

- Cei interesaţi se pot înscrie în concurs cu un singur text de maxim o pagină format A4 (Times New Roman, caractere de 12)  

- Textele trimise trebuie să respecte tematica dată şi să fie originale. Astfel, cei interesaţi să participe, sunt încurajaţi să-şi exprime liber gândurile, sentimentele (pozitive sau negative), ori să-şi dezvăluie (în mod literar) năzuinţele, neajunsurile sau împlinirile ca şi cum s-ar adresa lui Dumnezeu;  

- Organizatorii pot descalifica orice concurent care, prin textul trimis, nu dă dovadă de bun-simt, respect faţă de valorile spirituale comune;  

- Orice participant care se va înscrie în concurs cu un text ce nu-i aparţine (sau care conţine părţi copiate) va fi descalificat;  

- Cele mai interesante 100 de texte înscrise în concurs vor fi publicate în volumul II al Antologiei literare „Scrisori către Dumnezeu", cu specificarea autorului. De asemenea, cele mai bune 20 de lucrări vor fi premiate de către partenerii noştri cu pachete de cărţi;  

- Juriul va fi format din persoane abilitate, reprezentanţi ai instituţiilor partenere şi sponsori locali;  

- Modalităţi de înscriere: textele se trimit în format elecronic la adresa de email: interviu.office@gmail.com. Pentru cei care nu au acces la internet, textul poate fi trimis prin poştă la adresa „Unity in Values" Association, Str. Alexandru Sihleanu, nr. 19, cod. 125300, Rm.Sărat, Jud. Buzău;  

- Elevii vor menţiona în email-ul, formularul sau scrisoarea de înscriere următoarele date: nume, prenume, vârsta, numărul de telefon, liceul/ şcoala şi profesorul coordonator (dacă este cazul);  

- Profesorii coordonatori vor primi diplome şi adeverinţe de participare din partea „Unity in Values" Association;  

- Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 31 mai 2013 iar festivitatea de premiere va avea loc în cursul lunii iunie la Râmnicu Sărat.  

- Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0766109698 (Laurentiu Selegian – coordonator tehnic) sau la adresa de email interviu.office@gmail.com.  

Detalii prima editie  

Au participat  

- peste 250 de elevi de liceu  

- peste 300 elevi de gimnaziu  

Au fost inclusi in volum:  

58  

Ortodocsi  

13  

Adventisti de ziua a saptea  

11  

Penticostali  

8  

Baptisti  

5  

Crestini dupa Evanghelie  

3  

Musulmani  

2  

Evreu  

 

Referinţă Bibliografică:
Regulamentul Concursului Literar Scrisori către Dumnezeu (Editia a II / a, 2013) / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 829, Anul III, 08 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!