CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Scrieri >  

 La Mulţi Ani 2014!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un an e pe sfârşite si un altul nou ne bate în poartă ...  
  
Poate că acum la cumpăna dintre ani, te uiţi în urma ta şi vezi tot drumul anevoios pe care l-ai parcurs, de când ai plecat “de-acasă”. Poate că îţi revine în amintiri, timpul în care ai pus piciorul pentru prima dată pe un alt tărâm, cu atâtea speranţe ... Timpul în care în sufletul tau plăpând se împletea fericirea si tristeţea la un loc. Timpul acela, în care ţi-ai lăsat tot trecutul în urmă, si te-ai avântat în necunoscut dornic să descoperi locuri noi, gata sa te adaptezi unui alt stil de viaţă, să-ţi făureşti vise noi si să lucrezi la împlinirea lor... Timpul acela în care te simţeai ca un copil neajutorat ... De-ai cunoscut vre-odată toate acestea, de-ai cunoscut gustul amar al dezrădăcinării, să ştii că nu esti singurul ... Ca tine sunt mulţi! Dar românul este puternic si nu se lasă înfrânt. Românul cade şi se ridică, apoi luptă cu mai mult avânt, făcând tot posibilul să capete rădacini în locul de adopţie. La Mulţi Ani ROMÂNE, oriunde te-ai afla în lumea aceasta!  
  
La Mulţi Ani si celor rămaşi acasă!! Mă înclin în faţa tuturor celor care au reuşit să trăiască visul de libertate pe plaiurile natale ...  
  
La Mulţi Ani fraţi români de pretutindeni ! Fie ca anul care vine să ne aducă propăşire în toate lucrurile bune! Să nu uităm nicicând cine suntem şi să transmitem generaţiilor ce urmeaza, tradiţia şi cultura noastră românească.  
  
La Mulţi Ani 2014! 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
La Mulţi Ani 2014! / Ana Georgescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1095, Anul III, 30 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ana Georgescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ana Georgescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!