CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Confluenţe Româneşti         Ediţia nr. 371 din 06 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

VOTAŢI CONFLUENTE.RO - VOTAŢI GENUL LITERAR ONLINE ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Stimaţi cititori ai revistei Confluenţe Româneşti,  

Vă scriu aceste rânduri având cele mai alese sentimente faţă de dumneavoastră, fiindcă în final scopul revistei noastre este de a vă oferi un conţinut plin de substanţă şi valoare literară, care să aducă lumină, speranţă şi încredere în mijlocul vremurilor dificile pe care le traversăm. Prezenţa dumneavoastră pe pagina noastră de Internet reprezintă măsura succesului nostru ca autori şi scopul pentru care acest proiect a fost adus la existenţă.  

De aceea, în numele întregii redacţii şi echipe de autori ai revistei Confluenţe Româneşti şi la început de an 2012, vă adresez cele mai calde urări de prosperitate, bucurie şi realizări, deopotrivă cu un sincer „La Mulţi Ani!”  

Faptul că v-aţi înscris în listele noastre de distribuţie a publicaţiei reprezintă un gest cu totul deosebit, plin de apreciere faţă de conţinutul publicaţiei, iar comentariile dumneavostră prin intermediul reţelei de socializare Facebook ne ajută să ne îmbunătăţim continuu modul de a scrie şi de a reflecta realitatea în mijlocul căreia trăim. Fără contribuţia dumneavoastră nu am putea evolua ca autori şi ca publicaţie, fapt pentru care vă mulţumim în modul cel mai sincer.  

După cum aţi putut remarca, revista Confluenţe Româneşti se află într-o competiţie media organizată la nivel naţional, fiind singura publicaţie literară la secţiunea „Cele mai citite reviste online” în faza finală. Procesul de votare în vederea stabilirii câştigătorului va continua până pe data de 03.02.2012, fiind un lucru dificil să ajungi şi să te menţii pe primul loc.  

Datorită voturilor acordate de către cei care simpatizează genul literar, ocupăm în prezent, mai precis la data de 06.02.2012, locul întâi, dar menţinerea acestei poziţii necesită un efort ce depăşeşte capacitatea colectivului redacţional, fiind nevoie de o susţinere din partea tuturor cititorilor noştri, precum şi a celor care apreciază literatura în spaţiul media românesc.  

De fapt, nu este vorba doar de o competiţie între zece reviste aflate în finală, ci deopotrivă de o competiţie între diferitele genuri media, mai precis între cel literar şi alte genuri de publicaţii media. Practic, suntem singura publicaţie cu profil literar aflată în competiţie, acest lucru fiind o premieră relativ la ajungerea în faza finală.  

Recunoaştem faptul că sunt multe publicaţii literare consacrate, a căror notorietate o depăşeşte pe cea a revistei Confluenţe Româneşti. Publicaţia noastră este recentă, fiind lansată în cursul lunii aprilie 2011, şi în ciuda dezvoltării vertiginoase pe parcursul ultimului an, totuşi nu am ajuns la consacrarea revistelor literare online deja cunoscute în spaţiul românesc.  

Cu toate acestea, dinamismul dezvoltării publicaţiei noastre, şansa, precum şi susţinerea celor care ne cunosc ne-au propulsat în finala acestei competiţii, devenind într-un mod inedit „purtătorii de drapel” ai genului literar, înconjuraţi fiiind de publicaţii aparţinând altor genuri media, a căror notorietate în spaţiul românesc este binecunoscută şi faţă de care ne va fi dificil să ne menţinem ca rating în competiţie.  

Ar fi frumos ca pentru prima dată în istoria acestor competiţii, o publicaţie literară online să ia locul întâi. Ar fi de fapt o apreciere a genului literar în spaţiul public românesc, un gest de simpatie faţă de toate publicaţiile literare prezente online.  

Însă acest lucru poate deveni o realitate doar prin sprijinul dumneavoastră şi al nenumăraţilor simpatizanţi ai genului literar. Dacă nu vom primi această susţinere, atunci cu siguranţă că nu vom putea să rămânem pe locul întâi până la sfârşit.  

De aceea, vă rugăm să ne votaţi în această competiţie media şi să ne recomandaţi pentru votare prietenilor şi cunoştinţelor dumneavoastră, precum şi oricărei persoane care simpatizează cu genul literar.  

În cazul în care doriţi să ne susţineţi prin intermediul reţelei Facebook sau prin e-mail, am ataşat în post-scriptum-ul la acest mesaj mesajul nostru de promovare.  

Vă mulţumim cu mult drag pentru ajutorul pe care ni-l oferiţi în promovarea genului literar în spaţiul public românesc.  

Cu multă simpatie,  

Redacţia Revistei Confluenţe Româneşti  

PS.  

„Va rugam sa ne sustineti in finala competitiei “Premiile Online Radar de media” votand la sectiunea 11, la pozitia confluente.ro, singura revista literara online aflata in competitie . Voteaza confluente.ro la link-ul  

http://www.radardemedia.ro/2012/01/03/finala-premiile-online-radar-de-media-2011-voteaza-aici/#polls-66  

Va multumim pentru votul dumneavoastra acordat genului literar”.  

 

 

Referinţă Bibliografică:
VOTAŢI CONFLUENTE.RO - VOTAŢI GENUL LITERAR ONLINE ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 371, Anul II, 06 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!