CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  
Autor: Victor Roncea         Ediţia nr. 392 din 27 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Victor RONCEA prezintă: LANSARE DE CARTE ŞI EXPOZIŢIE DE FOTOGRAFIE - CRISTINA NICHITUŞ RONCEA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimaţi prieteni, 
  
Vă invităm mâine, joi, 19 ianuarie, ora 18.00, la lansarea Albumului de fotografii „Precum în cer aşa şi pe pământ" şi, totodată, la vernisajul Expoziţiei Cristinei Nichituş Roncea, la Librăria Sophia, din stradă Bibescu Voda nr 19 (la poalele Patriarhiei). În măsura în care aveţi posibilitatea vă rugăm să anunţaţi şi Dvs evenimentul. Vă ataşez doua afişe ale manifestării şi o ştire de la Ziarişti Online. 
  
Cu recunoştinţa şi mii de mulţumiri, 
  
Victor Roncea 
  
*** 
  
Lansare Album şi Expoziţie Cristina Nichitus Roncea la Librăria Sophia 
  
Joi 19 ianuarie, Ora 18.00 
  
Autoarea albumului „Precum în cer aşa şi pe pământ”, premiată de Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România. 
  
În localitatea turistică Horezu, unde se ridică mănăstirea sfântului voievod Constantin Brâncoveni, a avut loc sâmbăta aceasta Gală Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR), ediţia 2011, desfăşurata deja tradiţional de ziua lui Eminescu. Organizată în parteneriat cu Primăria Horezu, Gala a recompensat activitatea deosebită a unor jurnalişti, scriitori, fotografi, universitari, manageri şi profesionişti din turism, informează PresadeTurism.Ro.  
  
Colega noastră Cristina Nichituş-Roncea a primit la Gală de la Horezu „Premiul Fotografia Fermecătoare” a anului pentru albumul foto „Precum în cer, aşa şi pe pământ”. După cum anunţa şi ziarul Ring, fotografa Cristina Nichituş-Roncea îşi lansează cartea pentru care a fost premiata joi, 19 ianuarie, la ora 18, la Librăria Sophia din stradă Bibescu Voda nr 19, profesorul Florin Constantiniu urmând să prezinte Albumul de fotografii. În deschidere va fi difuzat un cuvânt al părintelui Justin Parvu despre Album.  
  
Tot joi şi în acelaşi loc va avea loc şi lansarea „Patericului Egyptean” editat de monahul Filotheu Balan de la Mănăstirea Petru Vodă, care va fi prezent de asemenea la eveniment. Librăria Sophia găzduieşte şi o expoziţie a fotografei premiate, realizată cu sprijinul iubitorilor de artă ai Casei de avocatură Tuca Zbârcea & Asociaţii. O altă expoziţie va avea loc la Muzeul Bucureştiului – Palatul Suţu. 
  
http://www.ziaristionline.ro/2012/01/18/albumul-precum-in-cer-asa-si-pe-pamant-al-cristinei-nichitus-roncea-a-fost-premiat-la-gala-ajtr-si-se-lanseaza-joi-la-libraria-sophia/ 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Victor RONCEA prezintă: LANSARE DE CARTE ŞI EXPOZIŢIE DE FOTOGRAFIE - CRISTINA NICHITUŞ RONCEA / Victor Roncea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 392, Anul II, 27 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Victor Roncea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Victor Roncea
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!