CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 930 din 18 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

VANDALIZAREA PRIMĂRIEI DIN CHIŞINĂU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
REF: Declaraţie de presă:  
 
Primăria municipiului Chişinău îşi exprimă regretul în legătură cu faptul că astăzi, 18 iulie 2013, a fost vandalizat sediul instituţiei, prin distrugerea punctului principal de acces controlat în clădire, de către un grup de protestatari.  
 
Nu este de înţeles de ce s-a recurs la asemenea acţiuni, pentru că utilizarea forţei nu este o metodă civilizată de a încerca să-ţi faci dreptate. Nu trebuie să permitem comiterea de fapte ilegale şi perturbarea activităţii municpalităţii. Aceste acţiuni încalcă limitele legii. Indiferent de tipul probemelor cu care se ajunge la Primărie, aceste metode, cu acte de vandalism, nu pot fi acceptate.  
 
Totodată, precizăm că acum 3 zile a fost emisă o dispoziţie privind sistarea lucrărilor de construcţie şi a valabilităţii autorizaţiei privind construirea unui bloc de locuit pe str. Alba Iulia, iar la moment pe şantierul menţionat nu se desfăşoară niciun fel de lucrări.  
 
Astăzi, la ora 17.00, locuitorii din str. Alba Iulia 2, 4, 6 vor avea o întâlnire cu conducerea Primăriei, la faţa locuilui.  
 
Anexat, dispoziţia nr. 555 –d din 15 iulie 1013 „Cu privire la sistarea lucrărilor de construcţie şi valabilităţii autorizaţiei de construire nr. 465 din 06.08.2012 privind construirea unui bloc de locuit cu obiective de menire social-culturală şi comercială, la parter, şi a unei parcăr auto subtrane din str. Alba Iulia”  
 
18.07.2013  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
***  
 
PRIMARIA MUNICIPIULUI CHIŞINĂU  
 
DISPOZITIE  
Nr. 555 d  
din 15 iulie 2013  
Cu privire la sistarea lucrărilor de constructie  
şi valabilităţii autorizaţiei de construire  
nr. 465 din 06.08.2012 privind construirea  
unui bloc de locuit cu obiective de menire  
social-culturală şi comercială, la parter,  
şi a unei parcari auto subterane din str. Alba Iulia  
 
Având in vedere multiplele petiţii din partea locatarilor blocurilor de locuit din str. Alba lulia, 2, 4,6, in temeiul art. 32 alin.(1) din Legea Republicii Moldova nr. 436-XVI din 28.12.2006 „Privind administrafia publică locală", dispoziţiei primarului general al municipiului Chişinău nr. 64-dc din 28.02.2008 „Cu privire la atribuţiile conducerii Primăriei şi ale secretarului Consiliului municipal", viceprimarul municipiului Chişinău DISPUNE:  
 
1. Se sistează lucrările de constructie şi valabilitatea autorizaţiei de construire nr. 465 din 06.08.2012, eliberată Firmei „Interfon-Lux" SRL, pentru executarea lucrărilor de construire a unui bloc de locuit cu obiective de menire social-culturală şi comercială, la parter, şi a unei parcări auto subterane, în limitele terenului privat din str. Alba Iulia, până la aplanarea litigiului cu locatarii.  
 
2. Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare (dl Ion Carpov), Direcţia autorizare şi disciplină în constructii (dl Gheorghe Răileanu), Pretura sectorului Buiucani (dl Valeriu Nemerenco) şi Inspectoratul de politie Buiucani (dl Grigore Copiimulţi) vor asigura controlul executării prezentei dispoziţii.  
 
VICEPRIMAR  
Nistor Grozavu  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
VANDALIZAREA PRIMĂRIEI DIN CHIŞINĂU / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 930, Anul III, 18 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!