CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Carti >  

Vitraliile iubirii - lansare de carte on-line!

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Deseori, vrand –nevrand ma apuc sa scriu ca dintr-o joaca, ceea ce poate deveni de altfel mai mult sau mai putin serioasa. Aceasta este si ideea pentru care doresc sa lansaz carte in aceasta zi- de Ziua Internationala a Copilului, pentru ca toata aceasta ‘apucatura a plecat de la o joaca de copil pentru adulti, ceea ce cred ca trebuie sa pastram in sufletele nostre ca un liant si tampon vindecator in permanenta, in fata tuturor problemelor cotidiene.  

Dupa cum am mai zis, scriiam…pe oriunde apucam, scriiam din aceasta tendinta ce s-a instalat destul de bine si care ma caracterizeaza in totalitate acum pe langa multe alte preocupari care au mai mult sau mai putin de a face cu faptul de a scrie sau chiar de a citi. Deoarece, prefer multe activitati practice in fapt, dar, in ciuda acestora, iata ca si inspiratia nu-mi da pace... Deci, spuneam ca pe langa acesta mare motivatie care de la subiectiv poate deveni obiectiva, a fost una pur subiectiva, faptul de a ma accidenta in cadrul unei activitati mentionate si mi-a fost frica ca nu voi mai putea vorbi… Atunci am decis ca este momentul de a-mi dezvolta ceea ce am avut mereu, dar nu am pus accent considerabil pe el – pe limbajul scris.  

Tot asa in august 2013 am participat la un concurs (adica tot asa de 'infantil), organizat de catre doamna Lungu Lenus si revista “Penita de aur” (afland ulterior ca se afla pe locuri dobrogene). Acolo am luat/obtinut un premiu/loc in urma caruia a trebuit sa fac o alta treaba la care nu ma gandeam nici daca as fi fost nevoit, dar asa dupa cum au decurs lucrurile nici vorba de vreo nevoie- ci faptul de am strange unele din materiale pentru o carte. Intarzierea fata de anul desfasurarii acestui concurs se datoreaza voiajului ce l-am avut, ntamplandu-se aproape imediat dupa trimiterea lucrarilor la concurs.  

Continutul, se va vedea ca e o ‘flora’ fara nici un fel de tipare (copieri) sau calcule anumite, asa dupa cum si scriu, dar fiecare va gasi ceva in ea care sa-i placa, zic eu cu toata modestia de care dau dovada, fara a mi-o propune. Desigur, se vor gasi si foarte multe greseli, iar celor interesati le urez la cat mai multe.. In schimb, daca eu sunt cum sunt si ‘urmez doar viziunile/ideile-mi proprii, atunci n-am sa inteleg niciodata tot felul de preluari, chiar perfectari, sorry - nu accept! Cine procedeaza asa probabil nu are nimic de spus? Acestora le urez: merge-ti mai departe, nu va opriti aci! Asa imperfect cum sunt, dar cautand "perfectiunea", idealul meu de exprimare pe care n-am sa-l ating vreodata.. suport perfectari doar de la cei dragi si de la mine, urmand cam tot intelesul, prisma si determinarea maximei ce a spus-o Isus: “Daca nu veti fi ca acesti copii…”  

Multumesc pe aceasta cale tuturor colaboratorilor, chiar si acelora care vor dori pe viitor aceasta!  

Multumesc foarte mult domnului pictor Panduru Ion pentru imbogatirea si infrumusetarea considerabila a cartuliei mele prin picturile dansului! Multumesc doamnei Carbune Floarea, care deseori m-a imbogatit cu cate un sfat! Multumiri doamnei Lungu Lenus, mai ales pentru ca m-a asteptat pana acum. Multumesc tuturor colaboratorilor, intervievatilor pentru buna cooperare si nu in ultimul rand managerei de la FemeiaStie.ro – Liliana B.- pentru acceptarea aproape instantanee printre randurile scribilor ei - primul indemn considerabil.  

Lansarea cartii se face on-line, deoarece si asa numarul redus de tiparire cred ca nu va acoperi intreaga paleta a doritorilor (cu toate ca se pot face comenzi pentru volumul fizic), asta insemnand ca oricine o doreste mi-o poate solicita printr-un minim consemn la mesageria facebook sau la e-mail: m_valerian@yahoo.com  

Din cuprins(cu toate ca sunt mai multe):  

Prefata - de scriitoarea Floarea Carbune  

IUBESTE CU CURAJ....  

Un gand...  

Soapta mea..  

O ZI INCHINATA DRAGOSTEI?  

O pasarica la ureche!  

Cine e EA..Femeia?  

In inflexiuni ritmate  

ghiocelul!  

ETERNUL FEMININ! (I)  

Chipul tău…  

Inocenţa ta...  

Fata cu fata..  

Iti doresc...  

FEMEIA SI FEMINITATEA!  

16.Asemeni zborului fulguind...  

A iernilor erata  

Eşti ca primavăra!!  

Atat de albă  

 

UN MUNTE DE FINETE!  

Pazitorul inger.  

Eşti ca unica frunză!  

Liliacul!  

Mica floare!  

Femeia si feminitatea! (II)  

La un liman...  

27. Cerul meu...iar al tău…  

28. Snopii de dor..  

29. Zâmbetul  

30.IUBIREA NU INSEAMNA PLACERE!  

31.Barbatul trist..  

32.Motanul incaltat.  

33.Langa copacul secular..  

34. A doua oara..  

35.IUBIREA VERSUS INDRAGOSTIRE?(II)  

36.Tu si eu...  

37.In noapte...  

38.Vorbe gravate...  

39. Nu mă întrebi…?  

40. A IUBI NU INSEAMNA A MINTI!  

41.Dintr-o alta galaxie..dragostea?  

42.Priveste!  

43.De-ai vrea sa ma ierti...  

44.Strengari copilariti..  

45. INTERVIU CU DOAMNA CE ADUCE UN PLUS FRUMOSULUI, DOAMNA LUNGU LENUŞ!  

46. Poetul  

47. Limba română!  

48. Aplatisimi…barde !?  

49. Philosophy on the Sea…  

50. Interview with the first engineer, Sir Yankov Zlatin Stoyanov  

51. Marinarul  

52. Pe malul mării..  

53. Când mă-ncerca...  

54. A fi puternic… ! ?  

55. Meditatii despre dragoste.  

56. Luminarea ce întrece!  

57.Corectorul imperfectiunii...  

58 Poznaş învăţătorul… (parodie)  

59. A fi romantic ?  

60.MEDITATII DESPRE IUBIRE SI DESPRE umilinta.  

61. Lumea plânge…  

62. TRISTEŢI...  

63. Ecoul străfundurilor…  

64. Mulţumesc Cerului  

65. Despre prietenie la ceas aniversar!  

66. DE NU MAI E TIMP DELOC..  

66.Prietenia e o bratara  

67.Tomnatice priviri  

68. Când ti-e dor...  

 

 

Meditaţii despre iubire şi despre cunoaştere!  

66. Un vânt adie…  

67.Eşti ca o apă…  

68. Nu ştiu…  

69. Oare.. ?  

Meditaţii despre iubire şi despre acţiune  

fata de floare  

Cu blândeţe ..  

Mi-ai furat inima!  

Aş vrea..  

Interviu cu « FemeiaŞtie »!  

Poetul  

Pruncul  

Limba română!  

68.Luna plina.  

69.Mama noastra!  

Artistul...  

Interview with the first engineer, Sir Yankov Zlatin Stoyanov  

Un interviu cu Maestrul penelului, pictorul Ion Panduru!  

Referinţă Bibliografică:
Vitraliile iubirii - lansare de carte on-line! / Valerian Mihoc : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1247, Anul IV, 31 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Valerian Mihoc : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valerian Mihoc
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!