CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Valentin Mandache
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Ma numesc Valentin Mandache, sunt expert in case de epoca si market analyst specializat pe piata constructiilor istorice si etnografice. Competenta mea acopera domeniul caselor de diferite stiluri arhitecturale construite in principal intre secolul XIX si mijlocul secolului XX, conace si case taranesti cu valoare etnografica.  

Sunt calificat in istoria economica si culturala a tarilor sud est Europene la London School of Economics and Political Science unde am urmat studii de master si doctorat. Sunt de asemenea calificat ca economist la Birkbeck College, Department of Economics, Mathematics and Statistics din Londra.  

Mi-am desfasurat activitatea pe parcursul a doua decenii in cadul proiectelor de integrare europeana a Romaniei la institute de cercetare britanice si am lucrat in calitate de market analyst si strategy consultant pentru organizatii comerciale din Regatul Unit care desfasoara activitati investitionale in Romania. Am lucrat de asemenea in Marea Britanie in domeniul renovarii si comercializarii proprietatilor istorice si facut expertize specifice de cercetare a patrimoniului arhitectural si a pietei proprietatilor de epoca din acea tara. Sunt de asemenea autor a numeroase articole si rapoarte (in limba engleza) pe tema caselor de epoca, precum si de analiza economica si strategie in domeniul specializat al investitiilor in case istorice si patrimoniu arhitectural.  

Doresc sa dezvolt acest domeniu neglijat si foarte valoros al partimoniului Romaniei dintr-un punct de vedere comercial, un concept des intalnit in statele din vestul Europei cu o mare traditie a pietei caselor de epoca, dar foarte slab dezvoltat in Romania  

Referinţă Bibliografică:
Valentin Mandache / Valentin Mandache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 308, Anul I, 04 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Valentin Mandache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valentin Mandache
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!