CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Selectii >  

Un punct în infinit
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Am deschis braţele, am ridicat privirea spre cer şi m-am rugat!  
Mă aflu aici! O fiinţă ... un punct în infinit ... un om.  
Acordurile au răsunat ca o melopee, au picurat miere in inimile rănite de suferinţa, au alinat durerea celor de lângă noi.  
Un fulg de nea a poposit pe obrazul fierbinte, s-a topit ... s-a transformat într-un bob de rouă prelins pe covorul rece de zăpadă.  
Natura a revenit la viaţă. De sub gheaţă s-au ivit iarba şi florile. Păsările au început concertul, soarele a înveselit pământul.  
Lacrima este speranţa care poate învinge orice rău din această lume. Purifică şi reînnoieşte viaţa.  
Mesajele din creaţiile tale sunt un altfel de psalmi prin care Dumnezeu ne trimite dorinţa lui de a lupta pentru o viaţă mai curată.  
Cleştarul apelor simbolizează oglinda în care se reflectă conştiinţa fiecăruia. Omul din oglindă ... faţă în faţă cu gândurile şi faptele noastre.  
Depinde de noi dacă imaginea-i clară sau distorsionată. Există persoane care fac tot posibilul să cultive un pământ al făgăduinţei.  
Alţii... reversul din oglindă. A existat dintotdeauna un război între bine şi rău.  
Ai militat pentru un tărâm magic.  
Noi trebuie să readucem basmele în realitate.  
Nici o apă sau ocean, nu pot curăţa mizeria şi mârşăvia celor care zgârie obrazul meu, al tău sau al celor care iubesc adevărul.  
Noi reprezentăm lumea. "Ei" opusul vieţii.  
Rămânem neclintiţi in arhivele vremurilor.  
Pilonii de rezistenţă ai luminii si armoniei.  
 
Camelia Constantin  
2012  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Un punct în infinit / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 387, Anul II, 22 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!