CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Ligya Diaconescu         Ediţia nr. 400 din 04 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

UN NOU CONCURS INTERNAŢIONAL DE LITERATURĂ ORGANIZAT DE REVISTA STARPRESS
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
REVISTA INTERNAŢIONALĂ” STARPRESS” (www.valcea-turism.ro) organizeză CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI PROZĂ PENTRU ROMÂNII DIN ÎNTREAGA LUME, „STARPRESS 2012” 
  
- La 1 februarie 2012 Revista Internaţionala STARPRESS (www.valcea-turism.ro) lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE PENTRU ROMÂNII DIN INTREAGA LUME „STARPRESS” 2012 ediţia a lll -a ( concurs organizat din doi in doi ani - prima ediţie, 2008, ca şi cea de-a doua, 2010, bucurându-se de un real succes, reuşind să descopere talente ascunse şi să reunească iubitorii de frumos de pretutindeni). 
  
- In acelaşi timp , organizează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME „STARPRESS” 2012 - ediţia l. 
  
Concursul Internaţional de poezie şi proză STARPRESS 2012 se desfaşoară în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România, în PERIOADA 01.02.2012 – 01.06.2012. 
  
PREMIILE CONSTAU ÎN SEJURURI ÎN RENUMITE STAŢIUNI TURISTICE ROMÂNESTI ( Mamaia – HOTEL SIRET- 2 premii, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI 1 premiu, Pensiune BAR- PYRAMID – VILA RODICA - 1 premiu, Jupiter – HOTEL RIO - 2 premii, Mangalia CASA SAVETA GEORGESCU - 1 premiu şi OBIECTE). 
  
Fiecare premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câştigatorul fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente). 
  
REGULAMENTUL CONCURSULUI: 
  
1) LA SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU 5 POEZII, (indiferent de tematică).  
  
2) LA SECŢIUNEA PROZĂ SE PARTICIPĂ CU 5 FRAGMENTE, (indiferent de tematică).  
  
Concurenţii vor ataşa alături de poezii sau scrierile în proză şi un Curriculum Vitae şi o fotografie personală. 
  
Indiferent de rezultatul concursului, CELE MAI INTERESANTE LUCRĂRI (poezie sau proză) vor fi publicate in revistele noastre şi ale colaboratorilor noştri din diferite state ale lumii. 
  
3) Toate materialele pentru concurs vor fi trimise prin poşta electronică la următoarele adrese de e-mail: 
  
star_ligya@yahoo.com 
  
sun_andrada@yahoo.com 
  
free3ymher@yahoo.ca 
  
până la data de 15 mai 2012. Comitetul de selecţie va delibera pâna la 1 iunie 2012, când se vor anunţa caştigatorii. 
  
Concursul Internaţional de poezie şi proză pentru românii de pretutindeni îşi propune descoperirea şi promovarea creatorilor de poezie şi proză autentică în limba româna, tineri şi adulţi, începători şi profesionişti, inclusiv a celor care din anumite motive nu au putut fi publicaţi (indiferent de vârstă). 
  
Cu siguranţă, vom descoperi talente pe care dorim să le promovăm în întreaga lume. 
  
RELAŢII SUPLIMENTARE la ORGANIZATORUL CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI PROZA PENTRU ROMÂNII DIN INTREAGA LUME, „STARPRESS 2012”, LIGYA DIACONESCU (star_ligya@yahoo.com), director general al REVISTEI INTERNATIONALE STARPRESS (romano-canadiano-americană, cu colaboratori din intreaga lume ( www.valcea-turism.ro) 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
UN NOU CONCURS INTERNAŢIONAL DE LITERATURĂ ORGANIZAT DE REVISTA STARPRESS / Ligya Diaconescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 400, Anul II, 04 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ligya Diaconescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligya Diaconescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!