|
Trecutul
Trecutul este o etapa din viata fiecaruia , fara trecut nu am simti ca traim , nu am simti viata asa cum a fost ea cladita cu bune si rele . Cred ca majoritatea traim cu lucida asteptare fiecare zi ;cu prevazutul dar si cu nepravazutul ei .Cred ca ar fi prea monotona viata noastra daca MAINE ar arata exact ca IERI sau ca AZI .Cine zice ca a uitat trecutul se minte singur , oricat de mult am vrea , oricat de trist , dulce sau amar a fost trecutul din viata noastra , nu se uita niciodata si ramanem cu amprenta trairilor de la momentul respectiv .Cred ca unii dintre noi inca ne mai hranim cu acele amintiri ale trecutului . Am o intrebare :tu , ca om , iti doresti sa-ti uiti trecutul , dar ce te faci daca persoanele dragi din viata ta nu vor sa-ti uite sau sa-ti accepte trecutul ?Viata se desfasoara in prezent, si nu cred ca e bine sa te legi prea mult de trecut. Dar cum sa uiti trecutul, cand toate intamplarile prin care ai trecut sunt cele ce te formeaza?Trecutul , treptat se va transforma intr-o ,,istorie scrisa ,,in alb si negru , un trecut brazdat mai mult sau mai putin cu lacrimi de bucurie sau tristete si tot ce s-a intamplat sau se intampla in viata noastra , se intampla cu un motiv si toate aceste intamplari vor ramane un fel de trecut -prezent .Trecutul va ramane asemenea florilor ce cresc in intuneric , dar peste ani , vor fi cele mai frumoase flori ptr. ca ,,Trecutul devine Amintire ,,.
|
|
Referinţă Bibliografică: Trecutul / Banu Negruţa : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 260, Anul I, 17 septembrie 2011.
Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Banu Negruţa : Toate Drepturile Rezervate. Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.
|
| Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com. | |
|
|
RECOMANDĂRI EDITORIALE |
|
Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.
Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.
Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.
Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.
E-mail: confluente.org@gmail.com
Fondatori: George Roca și Octavian Lupu
Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.
|
|
|
RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNALĂ DE POEZIE
VALIDARE DE PAGINĂ
|