CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Ştefan Doru Dăncuş         Ediţia nr. 737 din 06 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Ştefan Doru DĂNCUŞ - O ALTFEL DE ISTORIE A LITERATURII ROMÂNE CONTEMPORANE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lucrarea va conţine recenzii, cronici sau semnalări de carte referitoare la cărţile unor autori de limbă română, scrise de-a lungul carierei acestora. Considerăm că în acest fel putem oferi o privire plurivalentă asupra operei unor scriitori deseori ignoraţi de istoriile literare scrise şi editate până acum de câte o singură persoană sau critic literar.  
 
Lucrarea va fi tipărită în format A5 la Editura SINGUR şi va apărea în mai multe volume, în încercarea de a cuprinde cât mai mulţi dintre autorii contemporani. Fiecare din aceste volume va conţine, în funcţie de autorii selecţionaţi, câte o secţiune de proză, poezie, traduceri, teatru, eseu. Fiecare volum va conţine un număr de 20 de autori.  
 
Selecţia va fi făcută de un Grup de Selecţie compus din:  
Grigore Timoceanu  
Felix Nicolau  
Ştefan Doru Dăncuş  
 
Selecţia va fi validată de un juriu cu următoarea componenţă:  
George Coandă  
Vali Niţu  
George Terziu  
 
Condiţii de participare:  
 
Autorii care au editat cel puţin o carte, vor trimite un CV literar, o fotografie şi 3 (trei) pagini A4 cu recenzii, cronici sau semnalări de carte referitoare la operele lor. Se admit şi texte postate pe site-uri culturale sau bloguri. Ideal ar fi ca autorii să trimită şi scanări în format jpg ale primelor coperţi din volumul sau volumele editate, dar nu e obligatoriu. Adresa de expediere a materialelor: dorudancus@gmail.com  
 
Autorii selecţionaţi vor achita o taxă de coeditare de 300 lei, preţ în care intră şi expedierea gratuită a 5 exemplare din lucrarea în care au apărut. Dacă vor dori să îşi completeze colecţia cu următoarele volume, preţul va fi discutat cu fiecare în parte, în funcţie de tarifele poştale. Nu putem achita expediţia poştală pentru autorii din străinătate dar putem găsi soluţii rezonabile împreună cu aceştia.  
 
Suma poate fi expediată în următoarele moduri:  
 
Card personal Banca Transilvania:  
Card Banca Transilvania  
Nume: BUMB GRIGORE MARINEL  
Cont IBAN: RO 66 BTRL 01 601 201 P 945 81 XX  
Banca Transilvania, Târgovişte  
Plăţi externe (prin Western Union sau MoneyGram):  
Nume: Grigore Marinel Bumb  
CNP: 1680804244212  
Loc. Târgovişte  
Jud. Dâmboviţa  
 
Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă. Anunţaţi efectuarea depunerii prin mail:  
sau telefon: 072-444.35.87.  
 
Materialele pentru primul volum se primesc până la data de 15 ianuarie 2013, culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc., pe mail: dorudancus@gmail.com sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 8, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa.  
 
Primul volum va apărea până în data de 20 ianuarie 2013, urmând ca până la 1 februarie 2013 să fie expediat către autorii selecţionaţi. Din 1 februarie 2013 se va trece la realizarea următorului volum.  
 
Lista autorilor selecţionaţi va fi publicată săptămânal, în fiecare sâmbătă, pe site-ul revistei Singur:  
 
 
şi pe site-urile de cultură partenere.  
 
Parteneri Media: Revista IMPACT CULTURAL (Târgovişte), Revista internaţională de Cultură CERVANTES (Satu Mare), Revista NOUA PROVINCIA CORVINA (Hunedoara), Revista FALEZE DE PIATRĂ şi CITITOR DE PROZĂ (site-uri de cultură). Următorii parteneri media vor fi adăugaţi la această listă pe măsura derulării proiectului. Această acţiune de anvergură internaţională va fi mediatizată de GRUP MEDIA SINGUR.  
 
Adresa de contact:  
 
Adresa poştală:  
 
Editura SINGUR, OP 8, CP 19  
Loc. TÂRGOVIŞTE, jud. DÂMBOVIŢA  
Telefon: 072-444.35.87  
 
Director Editura SINGUR,  
Ştefan Doru Dăncuş  
 
Director Grup Media SINGUR,  
Grigore Timoceanu  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ştefan Doru DĂNCUŞ - O ALTFEL DE ISTORIE A LITERATURII ROMÂNE CONTEMPORANE / Ştefan Doru Dăncuş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 737, Anul III, 06 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ştefan Doru Dăncuş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Doru Dăncuş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!