CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  
Autor: Ştefan Doru Dăncuş         Ediţia nr. 1067 din 02 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI „SINGUR” (3)
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Antologiile revistei SINGUR În atenţia autorilor de limbă română  
 
La 4 ani de la prima apariţie a Antologiilor Revistei SINGUR, fenomen literar internaţional al anului 2010, Editura SINGUR vă invită să participaţi la alte 2 antologii (de poezie şi de proză scurtă sau fragmente de roman), sub acelaşi generic şi în aceleaşi condiţii financiare.  
 
Condiţii de participare:  
 
1. Se primesc numai materiale culese pe calculator, cu diacritice, font Times New Roman, corp literă 12, spaţiere între rânduri de 1,5, format word.doc. Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4. Acestea vor fi trimise până la data de 30 ianuarie 2014 pe mail: dorudancus@gmail.com sau poştal, pe suport electronic (CD sau DVD) pe adresa: Editura SINGUR, O.P. 1, Ghişeu 3, C.P. 19, loc. Târgovişte, jud. Dâmboviţa. Apariţia celor două antologii, inclusiv expediţia volumelor către autori se va realiza (şi se va încheia) până la data de 1 martie 2014.  
 
2. Se vor ataşa o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar.  
 
3. Autorii confirmaţi de Grupul Consultativ vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 lei. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.  
 
Suma poate fi expediată în următoarele moduri:  
 
Card Banca Transilvania:  
 
Nume: BUMB GRIGORE MARINEL  
Cod Swift: BTRLRO22DBA  
Cont IBAN: RO 66 BTRL 01 601 201 P 945 81 XX - PENTRU LEI  
Nume: BUMB GRIGORE MARINEL  
Cod Swift: BTRLRO22DBA  
Cont IBAN: RO 41 BTRL 016 042 01 P 94581 XX - PENTRU EURO  
Banca Transilvania, Târgovişte  
Jud. Dâmboviţa  
 
Plăţi externe (prin Western Union sau MoneyGram):  
 
Nume: Grigore Marinel Bumb  
CNP: 1680804244212  
Loc. Târgovişte  
Jud. Dâmboviţa  
 
Vă rugăm să păstraţi chitanţele de la bănci sau oficii poştale de unde faceţi această plată şi să vă indicaţi adresa poştală exactă. Anunţaţi efectuarea depunerii prin mail: dorudancus@gmail.com sau telefon: 072-444.35.87. Serviciile de prepress, corectura, taxele de expediţie poştală şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura SINGUR, care editează aceste lucrări.  
 
4. Fiecare autor va primi câte 5 (cinci) exemplare din antologia în care a apărut.  
 
5. Antologiile vor beneficia de o intensă campanie de mediatizare pe mai multe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate şi în diverse publicaţii tipărite. De asemenea, vor fi prezentate publicului cu ocazia unor întruniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie etc. Autorii vor fi ţinuţi la curent în permanenţă cu stadiul mediatizării scrierilor lor.  
 
Campania de mediatizare va fi făcută de Grup Media SINGUR.  
 
6. Selecţia şi aprobarea autorilor va fi făcută de următorul Grup Consultativ:  
 
Grigore Timoceanu  
Eugen Evu  
Ştefan Doru Dăncuş  
 
7. Informaţii suplimentare: dorudancus@gmail.com; telefon: 072-444.35.87  
 
-----------------------------------------------------:  
 
Ştefan Doru DĂNCUŞ  
Director general al Grupului Media „SINGUR”  
1 Decembrie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI „SINGUR” (3) / Ştefan Doru Dăncuş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1067, Anul III, 02 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ştefan Doru Dăncuş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Doru Dăncuş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!