CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Ştefan Doru Dăncuş         Ediţia nr. 1222 din 06 mai 2014        Toate Articolele Autorului

Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR 2014
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Au apărut antologiile Revistei SINGUR pentru 2014. Autorii sunt rugaţi să confirme primirea celor 5 exemplare gratuite, conform proiectului. De asemenea, cei care nu şi-au trimis adresele poştale până acum, sunt rugaţi să o facă, pentru a primi cărţile în timp util. Autorii care nici până la această dată nu au achitat suma menţionată în comunicatul iniţial  
NU VOR PRIMI CĂRŢILE DECÂT DUPĂ CONFIRMAREA ACHITĂRII.  
 
Felicitări tuturor! Este un motiv de bucurie şi pentru noi, cei care am reuşit să depăşim greutăţile proprii oricărui proiect de o astfel de anvergură. Vă vom ţine la curent cu mediatizarea acestora, mediatizare care începe cu lansarea lor la Târgul de Carte ALBA TRANSILVANA (9-11 mai 2014), la Alba Iulia.  
 
Adresa de contact:  
 
Vă mulţumim pentru participare şi pentru răbdare,  
Ştefan Doru DĂNCUŞ  
Târgovişte  
5 mai 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Ştefan Doru DĂNCUŞ - ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR 2014 / Ştefan Doru Dăncuş : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1222, Anul IV, 06 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Ştefan Doru Dăncuş : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ştefan Doru Dăncuş
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!