CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Scrieri >  

IUBIRILE UNUI PESCAR - ROMAN
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prima noapte de dragoste  
 
 
MOTTO:  
“Dragostea constă în dorinţa de a dărui  
ceea ce este al tău altuia şi  
de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta.”  
 
 
 
Iată că după-amiază, pe lângă casa socrilor, lumea s-a mai potolit, au mai plecat unii pe la casele lor şi au rămas doar cei ai casei şi cei care veniseră din afara localităţii şi se odihneau în casa unei surori mai mari ca Genny, construită în curtea socrilor mei, sau în celelalte camere ale casei.  
Genny avea un frate şi trei surori, toţi mai mari decât ea. Una dintre surori era de vârsta mea, una mai mare şi alta mai mică decât mine. Cea mare era învăţătoare într-o comună mai îndepărtată, însă nu aşa de departe încât să nu-şi viziteze familia când avea chef, sau venea cu treburi spre oraş. Doar comuna era în drumul ei către Constanţa.  
Era interesant că toţi noii mei cumnaţi erau consăteni cu soţul cumnatei mai mari, inclusiv soţia fratelui ei, şi ea învăţătoare în comuna unde m-am stabilit provizoriu. Doar cea de vârsta mea, care era divorţată, locuia cu noi în casa părintească, dar şi soţul său fusese tot din aceeaşi localitate cu ceilalţi din familia lor. Faţă de toţi aceştia, numai eu eram o excepţie.  
În acea după-amiază, gândul nostru nu era la nuntaşi sau la cei din curte, ci la modul cum să scăpăm mai repede de gălăgia lor, ca să ne refugiem în intimitatea camerei noastre. Îmbrăţişările pasionale, pe furate, mai mult ne creau o stare de nelinişte şi de agitaţie, decât ne calmau dorinţele nemărturisite. Ne priveam şi ne citeam gândurile doar din priviri. Găseam scuze pentru a părăsi gruparea de petrecăreţi, ca să ne refugiem în patul larg, profitând de o nouă repriză de îmbrăţişări pasionale şi sărutări fierbinţi, care făceau să ne dea sângele în clocot prin toată făptura.  
Apoi iar ne alăturam, fără prea multă tragere de inimă, celor din casă, prea mulţi şi prea gălăgioşi, ca oamenii după chef, pentru nerăbdarea noastră. Parcă nu mai venea odată seara, să plece şi ei pe la casele lor, iar noi să rămânem singuri cu dorinţele şi intenţiile noastre de iubire şi dăruire.  
Mâinile fine şi dornice de dragoste ale lui Genny, în mângâierile sale, când se plimbau încoace şi încolo pe trupul meu, îmi transmiteau o senzaţie ciudată, bizară, însă extrem de agreabilă, mai ales când ea îmi mărturisea că simte fluturaşi în stomac, care îi făceau sărutările mai fierbinţi şi mai pasionale, abandonându-se cu totul în braţele mele dornice de a o ocroti, cu toată iubirea ce i-o purtam.  
Până la data nunţii noastre, de puţine ori am fost în situaţia de a fi singuri şi nestingheriţi, în cămăruţa mea insalubră, unde locuiam în gazdă, iar atunci eram nevoiţi să ne stăpânim pornirile, condiţie impusă de iubita mea, care-mi interzisese să merg mai departe, chiar dacă simţeam altceva şi trupurile noastre doreau mai mult.  
O singură dată am încercat să forţez nota, la gazda unde locuiam, însă atunci era deja cu acte soţia mea, prin cununia civilă. Genny nu a vrut să meargă mai departe până în ziua cununiei religioase, iar eu i-am respectat dorinţa. Totul a fost la amândoi un efect al educaţiei austere primite de la părinţi.  
Acum un mai aveam nicio reţinere: puteam să-i mângâi corpul pe sub rochiţa uşoară de casă, să-i văd dezgolite picioarele subţiri, catifelate şi pulpele ei frumoase, pline de nerv. Mă năpădea un fel de furie că nu pot poseda imediat această făptură, care, din clipa când am cunoscut-o, mi-a schimbat întregul curs al vieţii.  
Ni se părea la amândoi că noaptea întârzia prea mult, că nu mai venea odată momentul să ne scuzăm şi să ne retragem în camera noastră, să putem savura liniştea dormitorului şi intimitatea acestuia, fără ca cineva să ne mai oprească de la nepotolita dorinţă de a ne linge buzele ce au gustat din dulcea miere a iubirii.  
În sfârşit, a sosit şi clipa când nuntaşii ne-au urat “Noapte bună”, urare însoţită de tot felul de glume deocheate care ne făceau să roşim şi iată-ne acum, singuri-singurei, cu geamurile bine obturate, pentru ca nicio privire indiscretă să nu ne tulbure clipele de intimitate.  
Inimile noastre au început să bată mai tare, o mare emoţie ne-a cuprins pe amândoi. Eram pentru prima dată puşi în faţa unui eveniment deosebit: prima noastră noapte de dragoste. Relaţiile mele sexuale anterioare şi întâmplătoare cu câteva fete nu le puteam defini profunde, astfel că eu mă consideram la fel de virgin ca şi tânăra şi neexperimentata mea soţie.  
Hainele noastre au dispărut repede de pe noi, chiar dacă eram puţin peste jumătatea lui octombrie şi în cameră se făcuse răcoare, eu rămânând în chiloţi, iar Genny în scurta cămăşuţă de noapte galben-pal, cu un trandafir grena brodat pe sânul stâng, cămaşă ce abia îi trecea peste un chiloţel delicat şi dantelat pe margini.  
Pielea mi s-a făcut ca de găină, nu de frig, cât de emoţie. Nu îmi dezlipeam ochii larg deschişi şi pofticioşi de pe pulpele şi funduleţul ei, care mi se înfăţişau pentru prima dată în toată splendoarea frumuseţii lor, mai ales când se apleca să aşeze ceva prin cameră. Destul de repede, fără să mai întârzie, Genny mi s-a alăturat sub pledul subţire, învelit într-un cearceaf alb, bine scrobit, destul de neprietenos prin asprimea lui.  
Ritualul miresei virgine presupunea ca totul să fie impecabil de alb, iar surorile sale mai mari, cu experienţă în acest domeniu, au avut grijă de acest lucru, ca toate să fie noi şi albe. Cearceaful scrobit ne zgârâia trupurile tinere, în loc să le mângâie, parcă vroia să ne transmită invidia celor care ne-au pregătit patul pe frumuseţea şi tinereţea noastră.  
Dar cine ţinea cont de asta? Cu îmbrăţişări tandre, i-am cuprins corpul subţire, trăgându-l spre mine, sărutându-i umerii dezgoliţi, urcând cu grabă spre gura ei parfumată ce îmi transmitea tremurul buzelor sale fierbinţi şi pătimaşe. Merişoarele de pe piept erau tari ca două rodii în pârgă şi înălţau mugurii micuţi, precum îşi ridică primăvara melcii corniţele, când cade dimineaţa roua peste iarba verde.  
Cu tandreţe şi teamă, palmele mele treceau pe deasupra lor, cu mângâieri uşoare, simţind cum se ridică, se întăresc şi încep să împungă nervos prin materialul cămăşii de noapte… Corpul îi fremăta de plăcere şi nerăbdare…  
Am coborât mâna în intimitatea chiloţelului şi parcă, din instinct, corpul ei a avut o tresărire de refuz şi deoarece era prima dată când cineva umbla prin zonele interzise bărbaţilor nepoftiţi, prima ei pornire a fost să se ferească.  
- Acum am dreptul să mângâi ce-mi aparţine oficial, am glumit eu.  
- Scuză-mă, a fost din instinct!  
- Am să fiu atent ca totul să se producă cu blândeţe, pentru ca această amintire să rămână în adâncul sufletului tău ca prima ta noapte de dragoste, nu de chin şi durere.  
- Sper să fie aşa.  
- Nu ai încredere în mine? De ce crezi că am amânat momentul? Chiar dacă nu am mai întâlnit fecioare în scurta mea experienţă sexuală, ştiu aproape totul despre cum se procedează, m-am pregătit special pentru această noapte.  
- Nu mi-e teamă, pentru că te iubesc şi acum eşti soţul meu, nu un străin, care să mă violeze şi să mă defloreze brutal.  
- Şi eu te iubesc, Genny! Am visat atât de mult la aceste clipe, încât vreau să fie cea mai frumoasă noapte din viaţa noastră de cuplu şi să ne-o dorim mereu repetată.  
- Mă las în grija ta, iubitule!  
Din nou au continuat sărutările şi îmbrăţişările. Tălpile îmi erau reci şi umede de emoţie. Scotoceam prin chiloţelul său şi mângâiam pufuleţul mătăsos şi plăcut la pipăit. Apropiam arătătorul de despicătura acoperită cu puf, încercând să-i trezesc interesul pentru clipele următoare. I-am luat mîna şi am apropiat-o de levierul meu, dar şi-a retras-o repede.  
- Nu te speria, vom avea multe atingeri de-acum încolo. Suntem soţ şi soţie. Chiar dacă este ceva nou şi respingător pentru tine la început, te vei obişnui în timp.  
- Sper să fie aşa cum zici tu. Tu ai mai întâlnit femei poate, eu nu am mai fost cu bărbaţi până la tine, ca să ştiu cum este.  
- Mă bucur că-mi spui acest lucru, cu toate că eram convins de asta. Ca recompensă, îţi dau un sărut pe sânul drept, e atât de mic şi drăgălaş! Uite ce cuminte stă sub cămăşuţă!... şi buzele mele dornice îi acopereau sânul cu sărutări pătimaşe, în timp ce îi dezveleam bustul, eliberându-l din cămăşuţă .  
- Şi cel stâng cu ce este vinovat de nu vrei să-l recompensezi şi pe el?  
- Pentru el am un tratament special. Am să-l mănânc cu cea mai mare poftă şi imediat o să-l acaparez cu gura mea dornică de el.  
- Şi cu ce-mi mai alăptez copiii pe care îi vom avea? Sper că vom face şi copii. Ce zici, dragule?  
- Ca să avem copii, mai întâi trebuie să facem dragoste, nu să stăm de vorbă.  
- Trag şi eu de timp cât pot. Mi-e teamă şi ruşine încă de tine.  
- Atunci, ca să nu-ţi mai fie ruşine, scoate-ţi chiloţeii şi cămăşuţa de pe tine, că nu mai este frig sub pled.  
Cu ajutorul meu, acestea au poposit pe jos, lângă pat. Privindu-i splendoarea corpului tânăr, frumos modelat, mă treceau fiori de plăcere. Mă gândeam că toate aceste frumuseţi de-acum îmi aparţineau, erau la dispoziţia dorinţelor mele pentru totdeauna. Îi admiram pielea albă, coapsele şi pântecul...  
Sânii mi se înfăţişau în toată splendoarea lor: sâni încă în formare, mici, rotunzi, cu piele moale şi catifelată la atingere şi cu vârfuri micuţe şi roşii, înconjurate de o rozetă galben-maronie, cu porii ca nişte adâncituri fine. Era un deliciu să-i atingi. Căuşul palmei mele îi acoperea cu blândete şi-i mângâia pe deasupra mameloanelor, care din nou s-au înţepenit, mărindu-şi volumul.  
Mângâierile au coborât din nou între coapse, iar umezeala pe care o simţeam în vârful degetelor, m-a scos complet din minţi. Străfulgerări se transmiteau prin vârful degetelor mele de la picioare şi întregul corp mi se încorda de dorinţă. Dar mă gândeam că-i promisesem tandreţe, atenţie şi blândeţe, că nu voi ataca reduta cu violenţă.  
Coboram cu sărutări pătimaşe pe abdomen, în timp ce mâinile mi se jucau cu mugurii întăriţi ai sânilor. Când buzele au ajuns în zona coapselor, Genny m-a tras brusc de cap, spunând şoptit:  
- Eiii!!!... Nu !!!... ce-mi faci? Nu acum… E prea devreme să aflu totul deodată! Sărută-mi buzele care ard de dorinţă! Vino să te sărut şi eu, să scap de focul care arde în mine! Ce mi-ai făcut de ard aşa de tare?  
- Eu? Nimic deosebit. Natura şi tinereţea ta lucrează pentru tine. Lasă-te condusă de dorinţa ta şi nu te gândi cu ruşine la ce faci şi ce se va întâmpla pe parcursul acestei nopţi.  
- Cred că sunt pregătită să trec pragul, să simt fiorul cel mare... Să fii blând cu mine, te rog…  
M-a strâns în braţe şi s-a apropiat şi mai mult de mine. Eram amândoi excitaţi la maximum. Am început să pregătesc intrarea pe poarta raiului, înaintând uşor cu degetul şi mângâind cu blândeţe mugurelul de sub muntele Venus, unde puful era cel mai des, mai moale şi mai mătăsos. Tresărea şi se retrăgea instinctual din funduleţ, ca apoi să se repeadă înainte...  
După alte câteva mişcări asemănătoare, am apropiat pistonul împietrit de poartă şi am atacat uşor reduta. Un strigăt slab s-a auzit atunci, iar mâinile i s-au înfipt în pieptul meu, împingând cu forţă, apoi rezistenţa a scăzut în intensitate.  
Am simţit-o plângând uşor şi atunci am apăsat încă puţin, să trec de bariera ce stătea împotriva penetrării complete.  
Mi-am dat seama că avusese o scurtă durere, dar foarte curând ea s-a transformat în voluptate. Obrajii i s-au încins, ochii ei frumoşi şi migdalaţi străluceau, iar buzele ei mă sărutau continuu, cu gura uşor întredeschisă şi vârful limbii căutând atingerea mea.  
Atunci am pătruns complet pe poarta întredeschisă şi primitoare. Mă îmbrăţişa strâns şi răspundea cu plăcere împingerilor mele.  
Doamne, cât de mult o iubeam în acel moment! Apropierea fizică şi spirituală atinsese cote maxime! Înţelegeam că această dăruire era răsplata iubirii mele şi încrederea ei totală în mine…  
Totul acum decurgea natural, ne învăţam unul pe celălalt dansul iubirii şi al dăruirii. Nectarul plăcerii se revărsa în întreaga noastră fiinţă, iar ea radia de plăcere şi bucurie că a trecut peste acest hop atât de uşor. Nu mai percepea aproape nicio durere şi se dăruia cu toată voluptatea actului în plină desfăşurare, transformând senzaţiile de durere într-o deosebită plăcere.  
Zvâcniri ale trupului ei mă vesteau că încearcă noi senzaţii, că este în preajma exploziei. Ochii i se închiseseră pe jumătate şi clipeau nervos. Striga fără să vrea... “Acum, acum, da, da, aah ce bine este, iubeşte-mă, strânge-mă în braţe, te iubesc”. Era complet pierdută în plăcerea pe care o simţea... plăcerea noii sale experienţe care îi invada întreaga fiinţă…  
Apoi urmă o linişte deplină...  
Timpul parcă se opri puţin în loc... Trupul ei mai tresări de câteva ori, cu mâinile infipte puternic în corpul meu, apoi se destinse, şi relaxată, mă strânse în braţe.  
Simţise explozia fluidului invadându-i corpul, iar eu eram terminat. Lipsa practicii şi vârsta tânără îşi spuseseră cuvântul, nu am mai rezistat senzaţiilor plăcute transmise în toţi senzorii creierului meu de către Genny.  
Mi-a şoptit tandru la ureche, parcă îi era teamă să nu fie auzită de cineva:  
- Ce plăcut a fost şi câtă teamă am avut de această întâlnire!  
- Te-ai speriat degeaba! Ai văzut ce uşor a fost? Păcat că nu ai reuşit şi tu să simţi aceeaşi explozie în organismul tău, dar noaptea este lungă şi noi abia ne-am început viaţa sexuală.  
Nu mi-a mai răspuns la comentariu şi s-a cuibărit în braţele mele.  
Stolnicii şi toţi cei de-afară puteau să stea fără teamă: cearceaful era însemnat de virginitatea sa pierdută în prima noastră noapte de dragoste…  
 
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
IUBIRILE UNUI PESCAR - ROMAN / Stan Virgil : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1226, Anul IV, 10 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Stan Virgil : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Stan Virgil
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!