CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Alexandrina Chelu         Ediţia nr. 87 din 28 martie 2011        Toate Articolele Autorului

SPECTACOL ÎN CINSTEA LUI IOSIF VULCAN
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 31 martie 2011 – se împlinesc 170 de la naşterea cărturarului nostru Iosif Vulcan, pe care avem datoria să-l cinstim cum se cuvine, ca pe un bihorean de-al nostru, „naş onomastic” al lui Mihai Eminescu, ca pe un poet, dramaturg, ca pe un adevărat om de cultură, imagine marcantă a literaturii româneşti. Un om complet, un adevărat „manager cultural” al vremii sale, Iosif Vulcan a realizat una din cele mai longevive reviste de cultură din România: Revista Familia.  
  
Vă invităm la spectacolul organizat de Rock Filarmonica Oradea, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Oradea, Revista Familia, Muzeul Ţării Crişurilor şi Teatrul de Stat din Oradea, pentru a ne aduce aminte de Iosif Vulcan prin muzică, poezie şi imagine, aşa cum ar trebui întotdeauna să ne ştim aprecia valorile neamului românesc. 
  
Spectacolul va avea loc la  
  
Casa de Cultură a Municipiului Oradea (sala Arlus) 
  
joi 31 martie 2011, ora 19:00 
  
într-o atmosferă culturală de nedescris.  
  
Vă aşteptăm cu drag, 
  
Alexandrina CHELU  
  
General Manager 
  
Sc. Manoil Impex S.R.L.  
  
Str. Mihai Viteazul nr.2, Oradea, Jud. Bihor, 410095 
  
M: +40-747-614-959 
  
T: +40-259-432-862 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SPECTACOL ÎN CINSTEA LUI IOSIF VULCAN / Alexandrina Chelu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 87, Anul I, 28 martie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Alexandrina Chelu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Alexandrina Chelu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!