CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  

Simona BOTEZAN - RECEPŢIE LA WASHINGTON DC DE ZIUA MARII UNIRI. MESAJUL DOAMNEI HILLARY RODHAM CLINTON
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În dată de 29 noiembrie 2012, Ambasada României la Washington a organizat o recepţie la Library of Congress, pentru a marca Ziua Marii Uniri, eveniment la care au fost invitaţi înalţi oficiali americani şi diplomaţi străini aflaţi în misiune la Washington. La recepţia de ieri, 3 decembrie 2012, de la Ambasada României, au participat cca. 200 de romani din zona metropolitană.  
Domnul Ambasador Adrian Vierita a adresat un mesaj românilor din capitala SUA şi a mulţumit asociaţiilor şi organizaţiilor, precum şi mass mediei de limba românî, pentru sprijinul pe care l-au acordat constant Ambasadei României, pe tot parcursul anului 2012.  
 
Excelenţa Sa a apreciat că anul 2012 a fost „un an dificil şi complex", iar aportul românilor din SUA la soluţionarea acestor probleme „a fost decisiv".  
 
Domnul Ambasador a subliniat, de asemenea, contribuţia românilor-americani la crearea unei imagini pozitive pentru ţara noastră în Statele Unite ale Americii, atât prin contribuţia personală în companiile şi instituţiile în care îşi desfăşoară activitatea, cât şi prin contribuţia colectivă, prin implicarea activă în prezentarea obiectivelor turistice ale României, a tradiţiilor şi obiceiurilor romaneşti.  
 
Excelenţa Sa a citit mesajul primit din partea preşedintelui american Barack Obama, a mulţumit autorităţilor americane pentru deschiderea deosebită manifestată faţă de România şi şi-a exprimat speranţa că în anul 2013, ţara noastră va fi inclusă pe lista ţărilor beneficiare ale programului Visa Waiver.  
 
***  
 
Doamna Secretar de Stat Hillary Clinton a adresat românilor, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, următorul mesaj:  
 
On the Occasion of Romania's National Day  
Press Statement  
 
On behalf of President Obama and the people of the United States, I am delighted to send best wishes to all Romanians as you celebrate your Unification Day this December 1st.  
 
This is a reminder of the important contributions your country continues to make toward peace and prosperity around the world. Your support for NATO and other international organizations have helped to advance the ideals of freedom and democracy. Together, we are working in the Balkans and Afghanistan to give millions of people hope for a brighter future.  
 
The United States looks forward to continuing our partnership for many years and is grateful to have a strong friend and ally in Romania.  
 
Hillary Rodham Clinton  
Secretary of State  
Washington, DC  
November 30, 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Simona BOTEZAN - RECEPŢIE LA WASHINGTON DC DE ZIUA MARII UNIRI. MESAJUL DOAMNEI HILLARY RODHAM CLINTON / Simona Botezan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 704, Anul II, 04 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Simona Botezan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Simona Botezan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!