CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Silvia Giurgiu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Profil de autor 
  
M-am născut în vara anului 1970, la 9 iunie, în comuna Vedea din județul Argeș. Am crescut într-un sătuc fermecător prin simplitatea lui, Chirițești, comuna Uda. De copilă iubeam poveștile pe care le ascultam vrăjită în serile tihnite împreună cu ceilalți trei frați ai mei, de la iubitul nostru tată care mi-a transmis pasiunea pentru literatură și frumos. Copilăria mi-am trăit-o în parfumul poveștilor și mirajul naturii. 
  
Odată cu adolescența, au înflorit în caietele mele secrete primele poezii care mi-au completat personalitatea. Nu le-am publicat niciodată. Ele fac parte dintr-un trecut pur, neîntinat de agresiunile vieții și dăinuiesc alături de jurnalul meu, care trasează parcursul vieții mele din acei ani îndepărtați și până azi, deoarece nu am încetat niciodată să-mi fac însemnările în paginile lui răbdătoare și discrete. 
  
Am reînceput să fac literatură, dar de data asta numai proză, prin 2012, când m-am înscris pe site-uri literare care mi-au deschis orizonturi către pasiunea mea îndelung reprimată. Am început să public pe Grai Românesc, Cronopedia, Negru pe alb, Însemne Culturale, Grai românesc unde am învățat din criticile constructive primite de la maeștri ai cuvântului. 
  
Am început să particip la concursuri literare, ba chiar am câștigat și un premiu trei pe Negru pe Alb cu proza ,, Brațul răzbunării” iar în revista Negru pe alb, ultimele zece numere mi-au fost publicate diverse povestiri și fragmente de roman. 
  
La începutul acestui an am publicat prima carte de povestiri, Capcana destinului la editura Armonii culturale și acum e gata pentru a vedea lumina tiparului romanul Dileme, care se află în fază de corectură. Deocamdată sufletul meu se exprimă numai în proză, deși iubesc poezia și o citesc cu multă pasiune. Dovadă cele 60 de poezii care așteaptă cuminți în sertarele colbuite ale trecutului. 
  
Referinţă Bibliografică:
Silvia Giurgiu / Silvia Giurgiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2285, Anul VII, 03 aprilie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Silvia Giurgiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvia Giurgiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!