CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (10): AM APĂSAT TASTA 3 ! CROAZIERA ÎNCEPE PE 29 IULIE 2012!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertizare.  
Lectura poate crea un disconfort accentuat. (SG)  
 
Ştiu că v-aţi săturat. Sunt solidar cu Dumneavoastră. Abia aştept să mă întorc la scrisul meu domestic. Cel de toate zilele. Lupta balaurului portocaliu cu şapte capete+capul de rezervă cu poporul român este la apogeu. Mai avem atât de puţin şi vom intra în normalitate. 65 de ani de balamuc comunisto-securistic ajung! Nu vă fie frică, pică şi ultimul preşedinte bolşevic! Suntem noi, românii, masochişti, dar nici chiar aşa!  
 
Constat că echipa de zgomote a pedeleilor a preluat, în mare măsură, mesajele celor din pieţe. O tehnică de manipulare binecunoscută. Curat plagiat! Cum au bani, fără număr, fără număr, în teşcherele negre, folosesc orice formă de manipulare şi intoxicare. Nu contează costurile. Sunt în stare să distrugă o ţară, numai să-şi scape pielea. Interesant cum au exportat coruperea jurnaliştilor în străinătate! De parcă nu erau suficienţi coloneiii + căprarul Cristoiu în interior?  
 
Am asistat cu toţii la prostirea pe faţă a decidenţilor europeni. Aşa zisa listă a cerinţelor C.E. e de râsu-plânsu! Se vede de la o poştă a cui e scriitura. Sau cum a fost minţită Angelika, de son ami din Carpaţi ! Unglaublich! De ce-l ţin unii, din Europa şi ai Unchiul Sam, în braţe? Simplu! Pentru că e super şantajabil. Au nevoie de o paiaţă!  
 
Raportul CE e dezastruos! Pentru Băsescu&Co. Citiţi-l cu atenţie! Cei traşi în piept încep să se dezmeticească. Personal nu mai am nimic de adăugat la tot ce am şi s-a spus până acum. E clar! Se vede şi de la Bruxelles.  
 
Dublul penal, Traian Băsescu, a încălcat jurământul depus în Parlament: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu.” (art. 82 din Constituţia României) Aşa să-l ajute Dumnezeu !  
 
„Este o misiune imposibilă (să câştige referendumul – n.n.), dar şi eu sunt un politician imposibil”. Ce poţi să mai comentezi ? Javra, tot javră!  
 
Semn rău. Torţa democraţiei băsesciene s-a stins chiar la preluarea ei. Am apăsat tasta 3 şi am auzit instant: Go! Aller! По" учать! Ce va zice boborul? Suntem popor sau populaţie? Teoretic Băsescu are 5.275.808 de voturi. Poate un singur om să îngenuncheze o ţară? Personal, nu cred că un popor poate fi prostit de două ori.  
 
Ultima oară!  
 
Acum, când s-au încălcat grosolan toate recomandările Comisiei de la Veneţia privind referendumul, Angelika&Co nu se mai îngrijorează?! Europa se face că plouă. Doar pentru că la Veneţia cad des precipitaţi !?!  
 
Ultima, ultima oră!  
 
Comandorul Băsescu face o ofertă de nerefuzat. Vrea să-şi ia toţi susţinătorii cu el. Mai sunt locuri libere pe Titanicul său. Doar cele din faţă sunt rezervate. Încă din 6 iulie. Nu prea se înghesuie lumea? Mă mir! Cum, când totul e moca!?! Nimeni nu îi opreşte. E opţiunea fiecăruia. Croaziera începe pe 29 Iulie! La lăsarea întunericului. Cu focuri de artificii!  
 
Votează DA! NU, stinge flacăra democraţiei în România!  
 
Reiau solicitarea, cu toată seriozitatea: Atenţie la graniţe ! Prevăd trafic greu. La plecări.  
 
Sunt indicii că marii incoruptibili pedelei şi-au transferat, deja, banii în alte zări.  
 
Super ofertă ! Last minute!  
 
Angelika poate să-l ia pe post de preşedinte. Tot a schimbat Germania doi preşedinţi în ultimul timp. Poate cu al treilea să aibă succesuri! Pe ce punem pariu că Băsescu o face pe Angelique muci în numai şase luni!?! (Eba&Co. sunt de vină pentru excesele de limbaj)  
 
Pe surse:  
 
- Băsescu e atât de urât încât nici bumerangul nu se mai întoarce la el.  
 
- Votul este mai puternic decât glonţul !  
 
06.07.2012 PUB ZIUA SUSPENDARII 2:  
 
http://www.youtube.com/watch?v=Zt9_eJOnM2Y&feature=relmfu  
 
Ultima, ultima, ultima oră!  
 
Discurs jalnic la Iaşi! Unde e Băsescu de altădată? Gura păcătosului adevăr grăieşte: „Apăraţi-vă ţara de puşcăriabili!” Se pregăteşte garnitura PDL. Cea pesedistă e deja în ghearele justiţiei. Votam DA! Să nu se stingă flacara democraţiei în România! Nu spun că va fi bine, ci un pic mai puţin rău!  
 
Ponta a plagiat! Kovesi a plagiat! La fel ca Andrei Pleşu şi Liiceanu&Co., cum zic casandrele! Groaznic! Eu zic să ne ocupăm mai întâi să-l dăm jos pe PLAGIATORUL FUNCŢIEI DE ŞEF DE STAT, cel care şi-a încălcat jurământul depus, şi apoi ne vom ocupa de Ponta! Ăştia vor fi mult mai uşor de dat jos, dacă nu-şi respectă jurământul.  
 
Postaţi ! Forwardaţi ! Publicaţi !  
 
Toate bune,  
 
Sergiu GĂBUREAC  
Duminică, 22 iulie 2012  
Bucureşti  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (10): AM APĂSAT TASTA 3 ! CROAZIERA ÎNCEPE PE 29 IULIE 2012! / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 573, Anul II, 26 iulie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!