CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Sergiu Găbureac - profil de autor
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sergiu Găbureac s-a născut (09.09.1947 - Poieneşti-Vaslui) într-o familie de atmosferă intelectuală (tata, preot creştin ortodox, misionar în Transnistria, ctitor de biserică, realizator a mai multor monumente dedicate eroilor neamului). A fost instruit în instituţii de învăţământ de certă valoare culturală: Liceul Gh. Roşca Codreanu şi Complexul Şcolar Bârlad (1960-1965), Universitatea Al. I. Cuza Iaşi - Facultatea de Filologie (1968-1972). 
  
Cu stagii didactice la Piatra-Neamţ şi împrejurimi (1972-1975), dedicându-se, apoi, activităţii la Biblioteca Judeţeană - G.T. Kirileanu – Neamţ (1976-2000) şi Biblioteca Metroplitană Bucureşti (din octombrie 2000), unde este şef serviciu Dezvoltarea Serviciilor Publice. Evaluare Prospectivă. Marketing. 
  
Lector-formator la Centrul de Perfecţionare în Cultură din cadrul Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului (din 2002). 
  
Contribuţii la dezvoltarea biblioteconomiei româneşti prin diverse iniţiative de ordin legislativ, programe şi proiecte derulate cu succes. 
  
Implicat activ în Revoluţia Română din Decembrie 1989. 
  
Merite recunoscute, instituţional, prin diverse atestate, diplome din partea unor instituţii abilitate, autorităţi publice şi organizaţii nonguvernamentale; brevet şi certificat de revoluţionar; decorat cu Meritul Cultural (cl. a III-a). 
  
Autor a 14 cărţi şi sute articole pe teme variate: filatelice, cartofile, biblioteconomice, literare, sociale, politice ... 
  
Este membru al Academiei Mondiale de Filatelie (2008), membru al Comitetului Director (din 1996), vicepreşedinte (2000-2008) şi secretar general al Federaţiei Filatelice Române (din 2008), membru în diferite comitete, comiţii, asociaţii ş.a.m.d. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Sergiu Găbureac - profil de autor / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 200, Anul I, 19 iulie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!