CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  

SEMNAL CU BOOKLOOK
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Revista Booklook îşi propune ca, începând din anul 2012 şi până la sfârşitul lumii (spre norocul nostru, bunii mayaşi ne asigură că nu va dura prea mult!) să iasă din constrângerile fireşti ale unei reviste de cenaclu şi să acceadă spre creaţia umoristică naţională şi internaţională, atitudine, considerăm, mult mai adecvată noilor condiţii socio-demografice. 
  
În consecinţă, îi invităm pe toţi creatorii de umor să ni se alăture în acest demers pe care îl considerăm necesar şi benefic. 
  
Facem, desigur, unele precizări: 
  
- promovăm numai umorul de calitate, indiferent de formă (poezie, proză, grafică satirică, etc ... ); 
  
- nu considerăm a fi umor atacul la persoană, grosolăniile, necuviinţele, atitudinile partizane, xenofobia, jignirile, sau polemicele. Dorim să-i facem pe oameni să râdă, nu să înjure; 
  
- nu publicăm bancuri, texte ciupite de pe internet (chiar dacă sunt uşor cosmetizate), nici preluările din clasici; 
  
- calitatea creaţiilor este prioritară şi, sub nici o formă, nu vom purta discuţii cu autorii asupra textelor nepublicate; 
  
- publicăm numai materiale trimise de autori, deci numai pe acelea care au girul şi răspunderea acestora. 
  
Revista va apărea prioritar pe net şi doar exemplarele destinate bibliotecilor şi fondului de carte vor fi editate pe hârtie. Costurile aferente sunt suportate de truditorii din redacţie, iar revista nu se comercializează. Aşadar, din păcate, colaborările nu vor fi răsplătite decât într-o lume mai bună. Umoriştii ştiu ce înseamnă asta! Oricum, o caldă strângere de mână, tot în virtual, nu va lipsi niciodată!  
  
NOTĂ: Întrucât nici unul dintre noi nu mai ştie să citească un text dacă nu apare pe ecran şi singura formă de scris practicată este copy-paste, primim creaţiile numai pe e-mail, sau alt suport electronic. Nu trimiteţi materiale dactilografiate, oricât de bune le-aţi considera!  
  
Să râdem sănătos! 
  
----------------------------------------------------- 
  
„BOOKLOOK” – publicaţie trimestrială de umor  
  
DIRECTOR: Mihai Batog-Bujeniţă  
  
REDACTOR-ŞEF: Eugen Deutsch  
  
COLEGIUL REDACŢIONAL: George Roca (Australia), Dorel Schor (Israel)  
  
Nicolae-Paul Mihail, Vasile Larco, Mihai Haivas, Sorin Cotlarciuc.  
  
ADRESA REDACŢIEI: Str. GEORGE COŞBUC nr. 19 IAŞI c.p. 700469;  
  
e-mail:  
  
bmb.curs@yahoo.com 
  
mihai_haivas@yaho.coom 
  
Revista se distribuie gratuit. Atât redactarea cât şi colaborările sunt onorifice.  
  
În numele 
  
Colegiului de redacţie al revistei Booklook, 
  
Mihai BATOG-BUJENIŢĂ 
  
Director 
  
Iaşi, ianuarie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SEMNAL CU BOOKLOOK / Mihai Batog Bujeniţă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 400, Anul II, 04 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Batog Bujeniţă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Batog Bujeniţă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!