CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Atitudini >  

ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI!  

 

Plutonierul Tunică nu era neapărat cel mai bun gradat din batalion, dar maiorul Stelaru ori de câte ori era întrebat spunea că este BUN. Fiind întrebat de colonel ce fel de om este Tunică, maiorul Stelaru i-a spus că este un om BUN! A venit vremea unei mari inspecţii în regiment şi generalul l-a întrebat pe maiorul Stelaru, şeful lui Tunică; ce fel de subordonaţi are? Maiorul i-a răspuns prompt; Numai subordonaţi BUNI! Timpul trecea şi regimentul condus de colonelul Munteanu era mereu menţionat ca fiind cel mai bun la multe aplicaţii, la multe concursuri pe ramură sau chiar pe armată. La un raport pe minister regimentul a fost menţionat prin ordin special al ministrului. Astfel că regimentul de infanterie din orăşelul moldav a primit din partea preşedintelui un înalt ordin militar al statului român.  

La înmânarea Drapelului şi Diplomei care însoţea înalta distincţie colonelul Munteanu a fost întrebat de preşedinte; Ce fel de subordonaţi are? Cu o promptitudine impecabilă acesta a răspuns; BUNI! Preşedintele a rămas impresionat, cum fusese şi ministrul. Dar colonelul a avut naivitatea să-l întrebe pe maiorul Stelaru cum de şi-a dat seama că are subordonaţi BUNI? Fără ezitare maiorul i-a răspuns; Domnule colonel, un grad superior, nu are voie să conducă decât subordonaţi BUNI. Maiorului Stelaru i s-a dus vestea că este un comandant BUN, iar după el a reieşit că şi superiorii lui în grad că au subordonaţi buni.  

Această însemnare are la bază nişte fapte concrete din viaţă. În rest NO COMMENT!  

Referinţă Bibliografică:
ŞEFUL CU SUBORDONAŢI BUNI! / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 698, Anul II, 28 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!