CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Scriitoarea Elisabeta iosiv preledinta Filialei Bucureşti a Ligii Scriitorilor Români a primit Premiul Uniunii Ziariştilor Profesionişti
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Articol de Al.Florin Ţene  
  
Scriitoarea Elisabeta Iosif preşedinta Filialei Bucureti a Ligii Scriitorilor a primit 
  
Premiul Uniunii Ziariştilor Profesionişti 
  
O veste înbucurătoare ne-a sosit din partea Uniunii Ziariştilor Profesionişti prin care am aflat că scriitoarea Elisabeta Iosif a primit PREMIUL UNIUNII ZIARIŞTILOR PROFESIONIŞTI pentru articolele de ştiinţă “Medalii de aur încătuşate “ şi “De la Pitagora la Pindar “. Acest premiu primit, în data de 18 decembrie 2011, de colega noastră capătă o mai mare valoare având în vedere că din juriu a făcut parte ziarişti şi scriitori renumiţi ca: Adriana Frăteanu, Sabina Larisa Pop, Dan Lupescu, Alexandru Mironov şi Mitică Panaitescu. Diploma primită este semnată de Preşedintele UZP, prof.dr.Mihai Miron. 
  
Ne reţin atenţia cuvintele de pe Diplomă, extrase din Recomandarea Nr.R( 2000) a Consiliului Europei, Comitetul de Miniştri, către statele membre:”Reafirmăm că este necesar ca societăţile democratice să asigure mijloacele adecvate de promovare a dezvoltării unei prese libere, independente şi pluraliste “. 
  
Felicităm din toată inima pe doamna Elisabeta Iosif pentru succesele sale din anul care, iată, trece în istorie. 
  
Al.Florin ŢENE 
  
Membru correspondent al Academiei Americană Română  
  
Preşedintele Ligii Scriitorilor Români. 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Scriitoarea Elisabeta iosiv preledinta Filialei Bucureşti a Ligii Scriitorilor Români a primit Premiul Uniunii Ziariştilor Profesionişti / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 353, Anul I, 19 decembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!