CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aniversari >  

SALONUL NAŢIONAL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Bucureşti, s-a deschis SALONUL NAŢIONAL "Mihai Eminescu". Vernisajul Expoziţiei: ora 15:00. Salonul va fi deschis între 11 şi 31 ianuarie 2012.Cu această ocazie, bucureştenii şi nu numai, vor avea fericita ocazie să ia contact cu organizatorii, dar şi cu artiştii care expun lucrări inspirate de viaţa şi opera lui Mihai Eminescu.Prin aceasta... se aduc omagii "Luceafărului", dar se şi exprimă sentimente de adâncă iubire... pentru cel ce nu va trece în neuitare, atâta timp cât românii vor fiinţa pe acesta pământ binecuvântat, România. 
  
Iubitorii de neam şi de frumos sunt invitaţi la Palatul Parlamentului, Str.Izvor 2-4,Sala de Expoziţii "Constantin Brâncuşi".Program de vizitare:Luni-Vineri, orele 10:00-16:00.INTRAREA LIBERĂ.  
  
Aici veţi putea admira:medalii, plachete,insigne şi alte materiale dedicate poetului naţional. 
  
În album veţi admira fotografii din ziua deschiderii Salonului... 
  
VIZIONARE PLĂCUTĂ! 
  
Floarea Cărbune 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
SALONUL NAŢIONAL Mihai Eminescu (11-31.01.2012) / Floarea Cărbune : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 377, Anul II, 12 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Floarea Cărbune : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Floarea Cărbune
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!