CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  
Autor: Ruxandra Croitoru         Ediţia nr. 215 din 03 august 2011        Toate Articolele Autorului

Rugaciune catre Sfintii Ciprian si Iustina
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Armă împotriva lucrărilor diavoleşti v-aţi făcut voi, Sfinţi Mari şi Minunaţi Ciprian şi Iustina! 
  
Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului au rânduit să aflu de multă vreme de Sfinţii Mucenici Ciprian şi Iustina, dezlegători de farmece şi blesteme. Din păcate, în familia mea multe persoane au fost atrase de cel rău în lucrarea sa, fie prin practicarea de farmece şi altele asemenea, fie rostind blesteme fără a cugeta defel la urmările faptelor lor. Astfel, de mulţi ani mă rog cu lacrimi sfinţilor Ciprian şi Iustina să dezlege toate aceste lucrări şi să ne ferească, pe mama şi pe mine, de urmările acestor fapte necugetate. Pot spune că, de-a lungul vieţii, am întâmpinat destul de multe greutăţi, şi am trecut prin momente care mă făceau să mă gândesc că acolo, undeva, există un blestem care încă se abate asupra noastră.  
  
Îi dau slavă lui Dumnezeu şi pentru că lucrez la 3 minute de Biserica Zlătari, şi pot în orice moment să alerg la Sfântul Ciprian şi să mă rog acolo, la mâna sfântului, pentru ajutor şi izbăvire, adaugand aceasta la rugaciunea permanent ape care o fac din adancul sufletului meu! 
  
Din păcătoşenia sufletului meu împletită, însă, cu dragostea imensă ce le-o port Sfinţilor Ciprian şi Iustina, am scris o rugăciune către ei, pe care am dorit să o împărtăşesc şi frăţiilor voastre. Nu sunt cuvinte meşteşugite, sunt cuvinte simple, izvorâte din iubire pentru aceşti 2 mari şi minunaţi sfinţi! 
  
RUGĂCIUNE CĂTRE SFINŢII MUCENICI CIPRIAN ŞI IUSTINA 
  
-prăznuiţi la data de 2 octombrie- 
  
Pe tine, Sfinte Mare Mucenice Ciprian, care înainte de a te face fiu al Domnului în adevăr, crezând în El şi însemnându-te cu semnul Sfintei Cruci celei de viaţă dătătoare, care înainte de a-L mărturisi pe Dumnezeu făceai pe deplin voia diavolului prin lucrarea cea spurcată a vrăjilor şi a farmecelor, pecetluind vieţile oamenilor cu legătura cea diavolească, pe tine, cel pe care Domnul Dumnezeu cel Atoateştiutor, Atotputernic, Atotmilostiv şi Domn al dreptăţii, nu te-a lăsat să părăseşti această lume în înşelare diavolească fiind, pe tine, dar, te rugăm, vino, şi împreună cu Sfânta Mare Muceniţă Iustina, dezleagă cu puterea cea dată ţie de Sus toate farmecele, vrăjile, blestemele ce s-au făcut asupra noastră.  
  
Tu ştii că omul, în slăbiciunea lui sufletească, este plecat spre sentimentele cele rele, adesea simţind pentru semenii săi invidie şi ură, uitând să reverse asupra acestora dragostea şi bunătatea. Şi dacă din acestea, sau din alte pricini, sufletele lor s-au rănit de ura cea de diavol sădita şi ascultând glasul aceluia au pus asupra vieţii fraţilor lor întru Domnul orice legătura diavolească, tu, Sfinte Mucenice Ciprian, împreună cu Sfânta Muceniţă Iustina, zdrobiţi cu puterea voastră toată această lucrare, arătând prin aceasta că Domnul Dumnezeul nostru este mai presus de orice viclenie lumească izvorâtă din sufletul cel întunecat de duşmanul mântuirii, diavolul.  
  
Tu ştii şi că mintea omului din tinereţe este plecată spre cele rele, şi că nimeni nu este fără de păcat pe acest pământ, dar te rugăm Sfinte Mare Mucenice Ciprian, însoţit fiind în rugăciunile tale de Sfânta Mare Muceniţă Iustina şi de Sfântul Mucenic Teoctist, cel împreună cu voi mărturisitor al dreptei credinţe, să mijloceşti la Bunul şi Iubitorul de oameni Domnul Dumnezeul nostru să ne învrednicească spre a primi iertarea păcatelor noastre, cele ce covârşesc nisipul mării şi stelele cerului, pentru a putea nădăjdui la mântuirea sufletelor noastre. AMIN!  
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Rugaciune catre Sfintii Ciprian si Iustina / Ruxandra Croitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 215, Anul I, 03 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Ruxandra Croitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ruxandra Croitoru
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!