CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Grigore Timoceanu         Ediţia nr. 52 din 21 februarie 2011        Toate Articolele Autorului

REVISTA „ORIZONT” ŞI FILIALA USR TIMIŞOARA LANSEAZĂ „ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Evenimentul vine să adauge un plus de valoare efortului depus la realizarea unui proiect ambiţios demarat anul trecut de scriitorul Ştefan Doru Dăncuş, directorul Grupului Media SINGUR din Târgovişte.  
  
Oferim aici câteva date statistice care reflectă amploarea acestui proiect:  
  
din totalul de 15.579 de scriitori care au trimis creaţii, au fost publicaţi doar 120, dintre care 68 de poeţi şi 52 de prozatori, selectaţi de un Grup Consultativ format din poetul Ioan Es Pop, prozatorul Ioan Groşan şi criticul literar Felix Nicolau.  
  
Zece poeţi cuprinşi în Antologia de poezie au beneficiat de câte o parodie realizată de Lucian Perţa, unul dintre cei mai mari autori români de parodie.  
  
Trei autori vor înregistra gratuit poeme pe DVD-uri, premiu oferit de FUNDAŢIA “PAUL POLIDOR“ PENTRU UNESCO - ACADEMIA DE INTERFERENŢE INTERNAŢIONALE “PAUL POLIDOR“. 
  
Lansarea va avea loc în data de 9 martie 2011, la sediul revistei “Orizont” din Timişoara. Antologiile vor fi prezentate publicului şi presei locale de către Prof. univ. Cornel Ungureanu, criticul literar Lucian Alexiu şi Ştefan Doru Dăncuş.  
  
Grigore TIMOCEANU 
  
Biroul de Presă al 
  
Grupului Media SINGUR 
  
21 februarie 2011 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
REVISTA „ORIZONT” ŞI FILIALA USR TIMIŞOARA LANSEAZĂ „ANTOLOGIILE REVISTEI SINGUR” / Grigore Timoceanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 52, Anul I, 21 februarie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Grigore Timoceanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Grigore Timoceanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!