CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

VIOREL MUHA
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
VIOREL MUHA  
 
Cetăţean Român-American  
 
De sus cerul se sprijină pe pietrele lumii. O piatră pe care ochii mei de mic au copilărit, privind dimineţi limpezi pe albastru de cer, a fost muntele unde Braşovul îşi etalează istoria, fiind dat lumii, într-un apus de soare la poalele lui.  
 
Studii: Braşov, Sibiu, Bucureşti, U.S.A.  
 
Activitate Profesioală: C. M., M.A.N., In. Proiectant – Cercetător, Institutul de Proiectări şi Automatizări Tehnică de Calcul şi Telecomunicaţii Bucureşti- România. U.S.A. – Satellite Technology, Idaho, American HI-FI, Los Angeles, California.  
 
Domiciliul în U.S.A., reşedinţa în Bucureşti, România  
 
Activitate literară: Cenaclul Flacăra – Agora. A publicat poezii şi eseuri în ziarul Observatorul Arad. In U.S.A. a publicat în revista Clipa tipărită în Los Angeles, California, eseuri, articole în ziarul RomanianTribune, Chicago, colaborator actualmente pentru România a acestui ziar. A publicat numeroase poezii, proză scurtă, povestiri, citate, articole online pe reţele ca Citapedia, ACUM.TV, Citate.ro, Intelepciune.Ro, Esenţe, pe site-uri Scribd, Madrid, Paris, Canada, etc.  
 
Poezii publicate în: Antologie de poezie (55 de poeţi contemporani, pagini alese), Editura Arhip Art., Sibiu 2010, coordonator Valentina Becart, Antologie de proză, Declin, coordonator Valentina Becart, Editura Arhip Art., 2010, Sibiu, poezii în Esenţe de Primăvară – antologie de versuri, coordonator I. Sancu Nicolae, Editura Pamfilius, Iasi, 2010, Primăvara Esenţelor – proză scurtă, coordonator I. Stancu Nicolae, Editura Panfilius, Iaşi, 2010, poezii în Vis şi Pasiune – Antologia Esenţelor, Editura Panfilius, Iaşi, 2011, volum apărut cu sprijinul Asociaţiei Poezia Artelor. Alte activităţi politice, filozofice, ştiinţifice.  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
VIOREL MUHA / Viorel Muha : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 236, Anul I, 24 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Viorel Muha : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Viorel Muha
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!