CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Suflet deschis spre mare
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt nascut la 12.01.1959 in Iernut,locuiesc in Tarnaveni,jud Mures.Am avut onoarea sa fiu membru in cenaclul revistei Ramuri din Craiova,condus de regretatul Marin Sorescu.Sub patronajul dânsului am fost publicat in 1979 in ziarul Inainte din Craiova.In acea perioada eram militar in termen.Poezia se numeste Mi-e dor de viata din Ardeal.Am activat ca membru al cenaclului Tudor Arghezi,apoi Elena din Ardeal,unde am citit poezie,dar mai mult epigrama.In 2009 am debutat editorial cu volumul Suflet deschis spre mare,sub patronajul d-lui Nicolae Baciut la editura Nico.Am revenit cu un nou volum in octombrie 2016 cu volumul Rasar semintele de gând.In Iunie 2017 am publicat volumul In verde viu ,toate aparitiile editoriale apartin editurii Nico.Am in lucru un nou volum cu titlul Totul este doar poveste.In luna septembrie am devenit membru al Ligii Scriitorilor din Romania si membru al Uniunii Scriitorilor Europeni cu sediul la Lyon.Am publicat poezii în revistele literare Confluente Literare, Ilustrațiunea Română, ECreator,Expresia Ideii,Rusidava Culturala.Am primit doua diplome ,una din partea Uniunii Scriitorilor Europeni și alta din partea Editurii ECreator.Am onoarea sa fac parte din monumentala lucrare Istoria literaturii române de la începutul sec.XXI,am aparut în diverse antologii si carti de critică literară.  
 
Valer Popean  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Suflet deschis spre mare / Valer Popean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2229, Anul VII, 06 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Valer Popean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valer Popean
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!