CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Suzana Deac
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Prezentare: 
  
Suzana Deac este membru în Societatea Scriitorilor Bistriţa-Năsăud, Societatea Scriitorilor Conexiuni Bistriţa, a publicat în numeroase antologii de poezii şi proză editate în România şi Ungaria - Pretexte, Al nouălea cer, Dicţionarul Scriitorilor Bistriţeni, Antologiile revistei Singur- Poezie, Antologiile revistei Singur- Proză, Antologie de proză Conexiuni, Antologia Solidaritate, Însemne - Cleopatra, casa gândului, Antologia prozei transilvane, Antologia de literatură pentru copii – Colecţia online Cititor de proză etc. şi în reviste literare: Napút Budapesta, Conexiuni, Pretexte, Mişcarea literară, Mesagerul literar, Vatra Veche etc. 
  
Volume publicate :  
  
• “Kik vagyunk es kik leszunk” (Cine suntem şi cine vom fi) - proză scurtă, Editura Grinta, Cluj-Napoca, 2006;  
  
• “Az elet mint hangulat”(Viaţa, ca o dispoziţie) - proză scurtă, Editura Grinta, Cluj-Napoca, 2007;  
  
• “Exerciţii pentru dezvoltarea inteligenţei la copiii de 6-12 ani” - Editura Grinta, Cluj-Napoca, 2007; 
  
• “Meteora” - poezii, Editura Karuna, Bistriţa, 2008; 
  
• “Femeia şi bărbatul, Chemarea identităţii” - roman, Editura Karuna, Bistrita, 2009; 
  
• “Podul suspendat”, Editura Transilvania, 2011, Colecţia Cititor de proză 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Suzana Deac / Suzana Deac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 320, Anul I, 16 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Suzana Deac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Suzana Deac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!