CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Rodica Constantinescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Motto - Esenţa lumânării nu este ceara care lasă urme, ci lumina. Antoine de Saint Exupery  
  
Scriu poezie de puţină vreme, totul a început brusc , sufletul vrând să dăruiască din preaplinul său un strop de lumină prin cuvânt.  
  
Am două cărţi tipărite, Printre aripi de îngeri şi cartea cu poezie creştină, Mai aproape de Dumnezeu.  
  
Am participat la câteva antologii de poezie: Ieri ca prin vis, Antologia poeţilor contemporani, Toamna asta plouă cu lacrimi, Vise târzii vol 1, 2 şi 3 Antologia ECreator, vol. 1 şi 2, Antologia Damele metaforei, Antologia Prietenii poetice, Antologia Petale de suflet, Antologia În aşteptarea lui Moş Crăciun, Gala poeziei de dragoste - Cele mai frumoase poezii de dragoste  
  
Am publicat in revista Negru şi alb, Drum, Castelul cuvântului şi Russenart, Amprentele sufletului, ECreator.  
  
Referinţă Bibliografică:
Rodica Constantinescu / Rodica Constantinescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2113, Anul VI, 13 octombrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Rodica Constantinescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Constantinescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!