CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Mirela Stancu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Despre mine 
  
Născută sub zodie de foc, deşi nu studiez astrologia, mi-am dedicat scrisului pasiunea interioară. Nu am publicat decât virtual gândurile mele şi nu am pretenţia de a fi numită poet.  
  
Am absolvit Facultatea de Transporturi, secţiunea Telecomenzi şi Electronică în Transporturi, din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti şi Facultatea de Management, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.  
  
Lucrez în domeniul tehnic, în aviaţie, ceea ce nu rezonează cu pornirile mele artistice, însă mă motivează să îmi descătuşez din când în când sufletul... 
  
Poezia m-a atras din copilărie, când, la obişnuitele serbări şcolare, am vrut să demonstrez colegilor mei calităţile mele artistice. În timp, am reuşit să conving prin muzică, adăugând acorduri de chitară şi voce versurilor mele. Am fost apoi invitată sa cânt la diverse evenimente şcolare, ceea ce mi-a oferit un plus de încredere în mine. Evit să folosesc cuvântul talent, pentru că am ferma convingere că talentul nu poţi să ţi-l atribui, ci trebuie să îţi fie atribuit.  
  
În liceu am participat la cenaclul de poezie creat de d-na profesor Aurelia Marinescu, cea care mai târziu a scris "Codul bunelor maniere", şi căreia îi port un deosebit respect. Domnia ei a văzut mai mult în mine şi m-a încurajat să particip şi la concursuri de interpretare a poeziei. Respectiv, am fost trimisă la Cântarea României, unde, neştiind că tematica trebuie să fie patriotică, m-am prezentat cu poezia "Doi Cocoşi", scrisă de George Topârceanu... Atunci am înteles că artistul din mine are şanse de afirmare dar nu în vremuri cu o astfel de încărcare politică...  
  
Sper să primiţi publicaţiile mele pe acest site cu inima deschisă şi să simţiţi ceea ce încerc să transmit prin versurile mele. Sunt doar trăiri, iar muza mea, de multe ori, a fost o imagine, o poză, sau o carte citită. În ceea ce priveşte poezia cu tentă erotică, sunt sigură că mulţi dintre cititori au experimentat, chiar şi mental, ceea ce am încercat să descriu. 
  
Vă mulţumesc,  
  
Blue Mireille - Mirela Stancu 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Mirela Stancu / Mirela Stancu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 519, Anul II, 02 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mirela Stancu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mirela Stancu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!