CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Mihaela Alexandra Raşcu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Născută la data de 5 noiembrie 1970, la Turda, absolventă a Liceului de matematică-fizică "Alexandru Papiu Ilarian" din Tg.Mureş, licenţa în economie - ASE Bucureşti, master în Managementul administraţiilor publice - Facultatea "Petru Maior" Tg.Mureş, specializare în Managementul îmbunătăţirii proceselor..  
  
Nu îmi doream să fiu, decât un visător,  
să pot să stau oricât să număr norii,  
când timpul m-ar uita-n alunecarea lui, nepăsător,  
îmi vor purta departe visele, cocorii...  
  
Cărţi pentru copii: "Dulăpiorul cu poveşti" - 2014, "Jocul cu cuvintele"- 2014, "Poveşti misterioase" - 2015, Poezii zurlii - 2016, Zece poveşti de care să îţi aminteşti - 2016, Basme fermecate din lumi minunate - 2017  
  
Cărţi de poezii: "Călătorii prin Univers" - 2014, "Infinitul interior" - 2016  
  
Cărţi de proză: "Nebănuitele feţe ale secundei" - 2015, "Oglinzile pământului"- 2015  
Antologii: Antologia Concursului Naţional de creaţie artistică pentru copii "Aripi de primăvară" - 2016, Antologia Concursului Naţional de creaţie artistică pentru copii "Scrisori pentru Moş Crăciun" - 2016, Antologia Concursului Naţional de creaţie artistică pentru copii "Aripi de primăvară"- Ediţia a ll-a"Şotron în curtea primăverii" - 2017, Antologia Concursului Naţional de creaţie artistică pentru copii "Scrisori pentru Moş Crăciun"- Ediţia a ll-a"Clopoţei de ramuri ninse" - 2017  
Publicări în revistele "Rapsodia", "Vatra veche", "Dăruiri literare", "Nomen Artis", "Agora literară", "Peregrinări", "Fereastra", "Boema", .  
  
Referinţă Bibliografică:
Mihaela Alexandra Raşcu / Mihaela Alexandra Raşcu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1371, Anul IV, 02 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihaela Alexandra Raşcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Alexandra Raşcu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!