CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Autori >  

Lucian Tatar
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
LUCIAN TĂTAR –un scurt CV poezie  
  
 
  
O descriere scurtă a identității, poate prea devreme apusă și prea târziu răsărită,eu am început să scriu versuri în clasa a cincea la îndemnul profesorului de română!...Am scris pe urmă din plăcere ,studiind poeții antici ,renascentiști ,romantici ș.am.d! …ajungând aproape de zilele noastre .Începând din clasa a zecea m-a descoperit un profesor de filozofie ,Vasile Lupulescu ,Dumnezeu să-l ierte ,care a avut încredere în mine și m-a îndemnat să scriu ,să particip la concursuri zonale și județene ,unde mereu triumfam!...Am publicat o singură poezie în ”FLACĂRA ”,în era comunistă.În 1993 am scris ultima poezie ,dedicându-mă vieții de familie și copiilor ,lăsând peste o sută de poezii în caiete și câteva broșuri din concursuri pentru mai târziu sau în așteptare!...Am plecat din România în 2006 ,în Portugalia,lăsând„ tezaurul” meu pe dulapul din sufragerie. Reveneam acasă ,le citeam cu plăcere ,dar gândul îmi era la muncă ,la copii ,la părinți și niciodată la a continua să scriu. Acum doi ani ,întorcându-mă acasă ,caietele mele au dispărut în urma unei curățenii în apartament.Am plâns câteva zile ,cred că nu mă înțelegea nimeni și am hotărât să mă întorc în lumea în care eram un om fericit ,chiar și în dictatura comunistă,unde eram un om liber…în lumea poeziei!...Deci din 21 februarie 2016 m-am întors în această lume ,am înființat o pagină de poezie : „Poeți Fără Identitate –Lucian Tătar(Poezie –Lucian Tătar,actual)”,unde simt că trăiesc !...Dragii mei,după un sfert de veac ,m-am întors în lumea pe care am iubit-o din copilărie !  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Lucian Tatar / Lucian Tatar : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2406, Anul VII, 02 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Lucian Tatar : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucian Tatar
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!