CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Iulia Dragomir
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sunt creștin ortodoxă, m-am născut pe 4 decembrie 1976, locuiesc în Blejoi, sunt profesoară de limba și literatura română la Colegiul Economic,, Virgil Madgearu’’ din Ploiești, sunt membră a cenaclului literar ,,Atitudini'' al Casei de Cultură I.L. Caragiale, Municipiul Ploiești din mai 2015. Am studiat la Liceul Pedagogic din Ploiești, sunt absolventă a Facultății de Litere de la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești, specializarea- Limba și Literatura Română-Limba și Literatura Engleză, promoția 2002, lucrez în învățământ din septembrie 1996.  
Am publicat articole la revistele Grupului Școlar Industrial Teleajen între 2002 și 2007, a Colegiului Economic,,Virgil Madgearu’’, din 2007 până în prezent, la revista,, Atitudini’’ a Casei de Cultură I.L. Caragiale Ploiești din 2015. Am scris prefața volumului de poezii,, Amestec’’ a poetului Iordache Dumitru, Editura Universității de Petrol și Gaze Ploiești 2006, am publicat versuri in Antologiile: ,, Voci feminine’’, Editura Ispirescu, nr. 9, ISBN 978-606-8652-15-3,2015,,,Atitudini,alcătuită de acad. Eugen Simion’’, Editura Prahova, Ploiești, 2015, ISBN 978-973-8328-52-5, ,,Cuplul in căutarea paradisului pierdut’’,Editura Karta Graphic, Ploiești, ISBN 978-606-693-055-0, ,,Șapte bilete, antologie a cenaclului ,,Atitudini'' al Casei de Cultură,,I.L.Caragiale a Municipiului Ploiești realizată de Paul Cernat’’,Editura Karta Graphic, 2016, Certitudini și posibile promisiuni-Antologia Cenaclului ,, Atitudini al Casei de Cultură,, Ion Luca Caragiale a Municipiului Ploiești, alcătuită de Ion Bălu-ISSN:1584-0832, Antologia 2016-2017, Romeo si Julieta de la Mizil, Ediția a X-a- Antologie de poezie și epigramă-ISSN-L2392-8552,Editura Karta-Graphic, Ploiești și am publicat volumele de versuri,, Tu, care știi că te iubesc’’, Editura Karta Graphic, 2015, ISBN 978-606-693-050-5 și Cea mai frumoasă parte din mine, Editura A.T.U.Sibiu,ISBN 978-606-985-133-3, 2018  
  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Iulia Dragomir / Iulia Dragomir : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1672, Anul V, 30 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Iulia Dragomir : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Iulia Dragomir
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!