CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Redactia > Autori >  

Gheorghe Şerbănescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
"Sermo imago animi est;vir qualis, talis est oratio(Filozoful Syrus)"  
 
Cuvantul este imaginea sufletului;cum este omul,asa-i este vorbirea.  
 
Studii: Istorie, Filozofie  
 
Computer Specialist  
 
Pictura Bucharest, Romania  
 
Manager care Medication Certification from: Cleveland OH, Seattle, WA, Hickory, NC, USA
 
Jurnalisme Clevelend,Oh,Seattle,Washington,Hickory,NC,USA
Redactor, jurnalist, corespondent ziare diaspora, parteneriate.
Membru in Asociaţia Jurnaliştilor Români de Pretutindeni (AJRP)  
Interesat si studiat: Istoria Artei, Istoria Religiilor, Psihologie, Creatie - Evolutie  
 
Îmi imaginez un templu al zilelor noastre, în care nu zeul să fie semnificantul ci nişte personaje metaforice: generozitatea şi dăruirea, dragostea şi loialitatea, respectul şi adevărul... Ar trebuii că omenirea să le ridice - dacă nu temple, atunci - simboluri satuare; nu să li se închine dar să li se aplece cu credinţa adâncă. Cu siguranţă lumea ar căpăta o altă calitate..."găzduind" iubirea pură în eternitate. Astăzi , semenii noştri - mâhniţi de neîncredere sunt reticienţi în faţa adevărului, a iubirii autentice...fiinţă telurică şi caldă, prin minte inimă şi trup ador imensa necesitate a iubirii pure ...  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe Şerbănescu / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 596, Anul II, 18 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!