CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Florica Patan
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Salut!  
 
Sunt Florica Pățan, absolventă a Facultății de Filologie, Universitatea din Pitești, 1974. Profesor , grad didactic I, trăiesc în Alba Iulia. Sunt din Pitești, stabilită în Alba Iulia, orașul Unirii, din inima țării. În prezent sunt pensionară și bunică a patru nepoți de la cei doi băieți, unul în Alba Iulia și celălalt stabilit în Londra.  
 
Am activat în mai multe Cenacluri literare, printre care „qproza- atelier de creație„ Cenaclul poetic Schenk, Cercul literar de la Cluj; sunt trendsetter LdA. Am participat cu proză scurtă și am câștigat locul al III-lea, la Concursul de creație, octombrie, 2015, organizat de „Clubul scriitoarelor„ și editura ALL.  
 
Am publicat în antologia „Literatura din Călimară„ , 2017 primele texte de proză scurtă, iar în antologiile „ECREATOR”, 2018, poeme și proză scurtă . Semnez periodic narațiuni scurte, pamflete, amintiri, pagini de jurnal, analize , note de lectură, eseuri în „Confluențe Literare”, poeme și proză scurtă în „Literatura de azi” . Aici, în CONFLUENȚE și în LdA, am avut ocazia să cunosc pe mulți dintre autorii contemporani pe care îi apreciez în mod deosebit !  
 
Mulțumesc colectivului de redacție de la „Confluențe” pentru șansa oferită de a-mi exprima gândurile, trăirile emoționale și fragmente din experiența de viață în aceste pagini și vouă, dragii mei, pentru popasul de lectură și aprecieri. Vă urez numai bine tuturor !  
 
„Lumea este a visului și a poeților.” (Paul Gauguin) Aș spune și eu, la fel : lumea este a visului și a literaturii, iar noi suntem ceea ce gândim și poate prin puterea gândului și a conștiinței noastre, vom deveni mai buni !  
 
Alba Iulia, 25 februarie 2017.  
 
Referinţă Bibliografică:
Florica Patan / Florica Patan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2248, Anul VII, 25 februarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Florica Patan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Patan
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!