CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Doina Theiss
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sub imensitatea cerului...eu sunt doar un suflet minuscul,care nu doreste altceva decat sä atingä cu iubirea lui, mäcar o fractiune de secundä, inimile Lumii... De as putea sä le ating, as reusi sä potolesc..vulcanul plin de lava durerii, adunatä in sufletele umilite si oropsite, de pe acest Pämant! 
  
Dacä as putea, as aduna iubirea din mine in poala cerului si as imprästia peste Pämant, cate un strop din ea, iar fiecare strop l-as invälui in mätasea unei sperante.. 
  
Doar un strop de iubire, ar face aceastä Lume sä uite de urä, de räzboaiele cretine... si i-ar deschide ochii, spre Viatä! Ce este mai scump pe Pämant, decat, Viata? Ea ne-a fost däruitä ca s-o apäräm si s-o iubim; sä o respectäm si sä o ajutäm sä ne ..respecte. Insä tristetea mä inväluie la gandul, cä unii oameni, in loc sä o apere, o distrug intr-un mod consecvent..si cu o duritate de neconceput. Räzboaie, atentate, bombe... experimente nucleare.. ; toate acestea distrug Lumea si omoarä...Viata pe acest Pämant, care..suferä! 
  
O singurä iubire....izvoratä dintr-o singurä inimä, oricat ar fi ea de puternicä, nu va reusi sä "imblanzeascä o haitä sälbaticä, dezläntuitä" si oricat as imprästia peste Pämant, Iubirea adunatä "in poala cerului"... voi reusi sä obtin, doar acel efect..care se obtine atunci cand, picuräm un strop..intr-un ocean.. 
  
Cu toate acestea, voi picura acel strop de iubire, peste Lume, atata timp cat voi träi! 
  
Pasii m-au purtat prin lume si am avut ocazia sä o cunosc si sä sufär aläturi de ea..  
  
Unde am putut, am ajutat donand diferitor organizatii de ajutor, pentru copii orfani, sau abandonati de pärinti, oameni in varstä, uitati si päräsiti de proprii copii..etc. 
  
Ceea ce sunt, nu conteazä, ceea ce fac si ce gandesc, se poate citi din randurile pe care le scriu din suflet..pentru suflet!  
  
Vä multumesc pentru atentie si pentru ocazia care mi s-a acordat, de a fi mai aproape de tara mea. 
  
Referinţă Bibliografică:
Doina Theiss / Doina Theiss : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 784, Anul III, 22 februarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Doina Theiss : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Doina Theiss
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!