CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Claudia Archip
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 Alergăm printre oameni dar nu îi vedem. Mergem atât de aplecați spre pământ tânjind după un zbor printre nori. Cu trecerea timpului tot îmi apare un gând... Oare nu facem mereu lucrurile pe dos? Sunt un om printre oameni... Un om care constată că vorbim fără cuvinte, în general, că un bătrân simplu ştie mai multe decât oricare altul mai tânăr şi cu două facultăți, că nu suntem fericiți pentru că nu suntem atenți la noi şi la tot ce avem.Sunt un gând printre atâtea gânduri... O întâmplare a naturii.   Provenită dintr-o familie profund ortodoxă, m-am rătăcit printre ideile societății care m-a îmbrățişat. Nu sunt un geniu, ci chiar o fire simplă,căutând importanța în lucrurile mici. Cursul vieții nu mi-a fost altfel decât la alții până acum: facultate, căsătorie, serviciu. Nici nu pot afirma că m-a deranjat acest fapt dar... mereu îmi apărea un ,dar'. Parcă un ,eu' nu-şi găseşte împlinirea decât scriind. Se spune că unele lucruri, fapte, îşi pierd din profunzime numai rostindu-le, dar nici aşa nu merită pierdute. Tot ceea ce scriu e pur adunat din sufletul meu. Sper să ajungă şi-n sufletele voastre.
Referinţă Bibliografică:
Claudia Archip / Claudia Archip : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1759, Anul V, 25 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Claudia Archip : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Claudia Archip
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!