CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Camelia Florescu
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O personalitate spumoasă , care a moştenit ‘zvâcul” oltenilor de la tatăl sau şi bunul simţ bucovinean de la mama sa. A fost solistă la Ansamblul Artistic al Armatei pentru mai bine de 12 ani, absolventă a Şcolii Populare de Arta Craiova, clasa Profesor Eugen Mihăilescu ,este licenţiată a Facultăţii de Drept Universitatea Hyperion , brevetată în urmă absolvirii Şcolii de Turism (Amfiteatru) ca ghid naţional şi director agenţie de turism touroperatoare . Are propriul său business : provider de servicii medicale ambulatorii şi organizări evenimente .Din aprilie 2016, are si manageriaza o agentie de turism.  
  
Vechea dragoste a rămas muzica , participa singură sau împreună cu formaţia la evenimente. Abordează orice gen, dansează cu plăcere , este pasională şi are o nebunie frumoasă care face “sarea şi piperul” unui show reuşit , în orice context, în orice abordare. Vorbeşte fluent engleză, italiană, franceză şi cânta în alte 12 limbi.  
  
Scrie cu aceeaşi placere poezii, texte de muzică uşoară/ folk. A scris cupletele pentru câteva din premierele Ansamblului Artistic al Armatei (1996-1998) şi pentru compozitorii : Constantin Popovici , Marius Micu, Ştefan Elefteriu, Marcel Dragomir , Joly Kerestely. În anii 2013 /2014 a făcut parte din colectivul antologiilor de poezie şi proză al site-ului Confluenţe Lirice, Editura PIM-Iaşi.  
  
Se descrie ca fiind un prieten de nădejde al oricui are nevoie de ea.
Noi o descriem că fiind o colegă altruistă, generoasă şi muncitoare.
Auditoriul sau o descrie că fiind o profesionistă desăvârşită, veselă, jovială, antrenantă.  
  
Referinţă Bibliografică:
Camelia Florescu / Camelia Florescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1587, Anul V, 06 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Camelia Florescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Florescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!