CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Redactia > Autori >  

Drumul
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Drumul de la cer către cer fără să cer  
 
Fără să cer este idealul pe care încă nu am ajuns să-l ating şi poate ca va rămâne aşa dar asta este mai putin important.  
 
Ceea ce este esenţial este călătoria care îmi încanta vederea, auzul, echilibrul interior, gustul, pielea şi mirosul celor ce mă înconjoară. Multitudini de trări ce mi-au definit experienţa de viaţă.  
 
Nu pot spune ca am sau că aş fi avut o activitate literară, ci mai degrabă o activitate ştiinţifică legată intrinsec de studiul fizicii teoretice cu orientare către nanotehnologie.  
 
Paradoxal însă este faptul că frumuseţea formulelor matematice alăturea de frumuseţea unui principiu, a unei definiţii sau legi m-au propulsat către frumuseţea cuvintelor şi a înlănţuirii lor în conţinuturi ce dau naştere la trări atât de apropiate de cele reale.  
 
Stă scris că toate drumurile conduc către vârf.  
 
Vârful este irelevant, chiar dacă îl percep drept ţel, esential este drumul dincolo de el . . .  
 
Referinţă Bibliografică:
Drumul / Borchin Ovidiu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1945, Anul VI, 28 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Borchin Ovidiu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Borchin Ovidiu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!